Wallander maraton

Ja här hemma går filmerna Wallander hett. Älskar svensk krim!
 
Selma har i över 2 veckor somnat kl 20:00 och vaknat runt 7:00, hon sover alltså hela nätter och på dagarna har hon också långa sovperioder. Hon är ju dundersnäll mot oss! Man blir tom bortskämd att sova, man tycker ibland att man får sova förlite när hon vaknar på morgonen för mat. Oftast vaknar hon med ett leende och är värsta mysungen!
Me love the mama life!
 
Sen vi kom hem från huset har jag varit riktigt slapp, vill bara ligga i sängen och se film. Måste vara för att man jobbade så stenhårt med renoveringen av huset. Här hemma i Stockholm finns det inte så mycket att fixa i våran hyreslägenhet som i vårat hus.
 
Här är charmtrollet Selma på sin 10 veckorsdag
Selmas små gäspningar är något utav det gulligaste jag vet, speciellt de ljud hon gör samtidigt.
Hon har börjat greppa saker också så som nappen och matflaskan, ibland puttar hon på nappflaskan som att hon vill försäkra sig om att vi inte tar ut den :-)
 
 
Ha en fin solig dag alla!


Selma 10 veckor och tillbaka från semestern

Ja imorgon fyller Selma 10 veckor! Tiden går fort och man märker mer och mer hur mycket hon har växt och hur hon utvecklas!
Vi har varit i huset i ca 2,5 veckor och renoverat skiten ur det! Ja vi har fixat trädgården och inne har vi gjort en hel del, huset känns snart klart! Klart för oss att flytta in i, vilket vi gör i augusti.
 
Här kommer vår semester i bilder, orkar liksom inte skriva allt.
 
Bror och jag fixade till en fin uteplats på framsidan där vi nu kan sitta och chilla med en kaffekopp! Vi använde stenar och plattor som fanns i huset och tog bort syrenbuske och tråkig rabatt som fanns där innan.
 
 
Vi drog bort det tråkiga papptaket som visade sig ha fint trä under, taket är nu målat i fint vitt!
 
 
Älskling tapetserade köket så fint, nu snart kommer köket sättas upp!
 
 
Vardagsrummet är också tapetserat plus fått snygga uttag
, vi har beställt så att hela huset får dessa ursnygga uttag.
 
 
Självklart har vi fikat mycket som sig bör!
 
 
Vi avslutar med ett av Selmas leende. Detta ansiktsuttryck har vi sett mycket av de senaste veckorna!