29+4

Har varit hemma igår och idag pga en blödning jag fick i tisdags, vi åkte direkt till förlossningen(Inte gynakut denna gång, är för långt gången) Men allt såg bra ut och det kunde bli så ibland sa BM men jag skulle ta det lugnt några dagar. Man känner sig verkligen skör som gravid, måste hela tiden tänka på vad och hur man gör saker. Ja tjejen verkar må bra nu iaf, hon sparkar och rör sig mycket i magen.
 
Det är bara ca +- 10 v kvar nu.
Dagens mage!
 
 
Selmas mysiga säng
 
 
Eftersom vi bor i en etta nu fram tills att Selma blir ca 4-5 mån så ser möbleringen ut så här
 
 
 
Nu när jag är hemma blir det många morötter och smooties! Mumma!
Och så plöjer jag genom lyxfällan avsnitt ^^
 
 


V 30 (29+0)

Idag har det varit skönare väder och vi åkte ut på shopping idag också, när vi väl är hemma i Stockholm känns det skönt att förbereda sig inför bebisens ankomnst. Idag köpte vi nappflaska och nappar till flaskan, insekt/solskyddsnät. Sedan slog vi till och köpte detta fina lapptäcke från lindex.
 
 
Vi kollade runt mycket på mobiler till spjälsängen och hittade ingen speciell. Dock hittade vi en underbar på internet som vi beställde som kommer runt nästa vecka. Här är en video på den!
 
 
Vi är snart redo för bebisen och det känns skönt att ha det mesta fixat nu och inte stressa i slutet!

Ikväll har jag stekt pannkakor och älskling lagar chokladmuffins i sin nya muffinsmaskin! Vi tar en riktig myssöndag!


Härliga kalla lördag!

Idag har det varit så fasansfullt kallt ute att Holly ramlar bakåt för att hon fryser om tassarna!
Vi kollade in blocket idag om hopp att hitta+köpa babyprylar.
Sagt och gjort, vi hittade skötbord, spjälsäng+madrass och sängkläder.
 
 
Här är spjälsängen på sin plats, vi ska dock köpa nytt spjälsängsskydd som är extra tjockt eftersom de blir så "sladdriga" finns en på babyproffsen dock är den dyr, men värt pengarna.
 
 
Vi har bollat fram och tillbaka vilket skötbord som är bäst i våran lilla lägenhet, denna hittade vi som man kan lägga på spjälsängen, badkaret, den har ben så den kan stå i soffan. Ett reseskötbord!
 
 
Vi har bäddat vagnen med en mysig fleecefilt att ligga på och ett mysigt molntäcke!
 
 
 
Eftersom det var så kallt idag drog vi till Himmelska Hundar (hundfik i Stockholm) så Holly fick leka och träffa en massa nya hundvänner!
 
Köpte svarta gravidjeans och en snygg gravidtopp från h&m, finns ju assnygga kläder för gravida för inte alls dyrt, båda gick på under 300:-
 


Magbild 28+3 och skötväska!

 
Här är dunderkulan som dundrar fram!

Börjar få så ont i revbenen nu och får som träningsvärk när jag sitter/ligger ner för länge
 
Här är sköt/bb väska vi nu beställt åt Selma, den ska kunna användas efter bebisperioden också och att Selma kan ha den när hon blir äldre!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


Lite internetshopping!

Vi rullade in på H&M:s hemsida och hittade lite smått o gott till vår bebis!
 
Här är lite fina saker vi beställt:
Babypläd med fina moln!
Fint påslakanset med ballonger!
 
Och denna leopardfärgade påslakanset
 
Och denna lilla förvaringsbox som man kan ha hmm nappar i kanske, det har vi också ett gäng av även om vi ej vet om Selma ens kommer att ta napp!
 
Sedan var det drapålakan, badhanddukar, nappar mm. Roligt att hitta lite annat än vad de säljer i barnbutikerna allt är så puttinuttigulligt! Dock är en del av våra saker också putiinuttit men andå varierande!
 
Har tvättstugan idag så det blir tvätt av babylakan + lite annat, så det är redo när vi väl har spjälsängen här!
 
 


81 dagar kvar!

Ja tiden går fort och dagarna blir bara mindre och mindre.
Ringde försäkringskassan och de hade godkänt min sjukskrivning och pengarna kommer in imorgon! Man är ju rädd och har den inställningen att försäkringskassan är hårda och ger avslag hela tiden. Men jag har inte haft några problem o de har hjälpt mig varje gång jag har behövt! Många frågor blev det idag till fröken i telefon, ang gravpenning, sjukskrivning, föräldrardagar, ge av mina föräldrardagar. Ja en massa o tänka på! Men börjar jag nu i tid så blir det nog bra.
Jag har tänkt att jobba 50% tills en månad innan bf om jag orkar! Sen går jag på gravpenning, sen de 10 dagar innan bf har jag nog 50% sjukskrivning och kan ta ut semesterdagar eller föräldrardagar.Sen får man ju se när tjejen vill komma ut. Om jag är som resten av min släkt så kommer hon tidigare än beräknat.
 
Vi har fortfarande inte köpt säng eller skötbord! Det börjar bli dags nu känner vi. Men vi har tänkt att köpa på blocket men har inte riktigt fastnat för något än, man får bara bestämma sig för nåt o köpa det, inte vela en massa. Kläder har vi redan massor av och vagnen är köpt, ssen är det en massa småprylar som måste införskaffas, blöjor, krämer, balja, bla bla bla.....Vi har en lista som vi bockar av ifrån men allt på listan känns inte nödvändigt. Vi måste möblera om bra i lägenheten så vi får plats med allt också.
 
Och sen förlossningen! Älskling har nog iinte körkort dagen då bebis vill komma ut, så vi har tänkt att ta taxi och att föda på SÖS som ligger högst 15 min  härifrån med bil. Vi har en plats på Danderyd men det ligger ca 25 min bort med bil. Och är på helt andra sidan om Stockholm än vart vi bor. Ja en massa tankar just nu men man får nog klarhet i allt snart!
 
Ha det fint!


27+1 och 89 dagar kvar!!!

Tiden går fort nu och julledigheten har varit lång och behövlig! Känner mig otroligt utvilad och redo för jobb igen. I huset har det gått undan, dock inget kök uppe än. Men det är lite plunder innan man kan sätta upp ett kök. Speciellt om man ska gipsa alla väggar, ta bort element, spackla, slipa, måla. Och jag orkade en del men fick gå och lägga mig ganska ofta. dock tog jag hand om att laga mat, diska etc.
 
Har skickat in papper nu äntligen till försäkringskassan ang om min sjukskrivning, hoppas den godkänns.  Papper som moderskapsintyg, inkomstuppgifter inför föräldrarledigheten är också inne och behandlas. Så nu är allt pappersarbete fixat. Bara förberedelse ang adoption också som kan va bra att ha.
 
 
Magen 26+4
 
 
Köket färdiggipsat och spacklat. Taket är snyggt målat i vitt.
 
 
Köksgolvet målat!
 
 
Kompisen har 4 valpar till salu, vi blev kära i denna kille vid namn Fatboy, Holly var inte lika förtjust. Var riktigt nära att vi tog med honom hem. Men vi får ju själva en mycket större valp om ett x antal veckor!!

 
Tillbaka i verkligheten som sagt, första jobbdagen idag och det gick bra! Konstigt att man bara kommer jobba kvar nån månad eller så på denna arbetsplats, sen blir det föräldrarledig, plugg samt flytt. Så det betyder att jag slutar helt på denna arbetsplats. Kommer att sakna all personal, barn samt föräldrar!