40 dagar kvar!

Ja det var ett tag sedan jag bloggade, men magen växer och jag mår bra!
Förra helgen mådde jag inte så bra, hade värk, hade tryck nedåt, kände en lustig känsla. Jag konstaterade då att hon måste hja fixerat sig! Och BM kände på måndagen att ja hon hade fixerat sig! Så nu ligger hon redo, och hoppas att hon stannar så!
I tisdags var vi på Danderyd förlossning på informationsträff med vår regnbågsgrupp. Det var jätteintressant men lite läskigt också. Att se lokalerna och all utrustning och fatta att man om några veckor är där! Vi fick andas lustgas och det var härligt kan jag säga! Kommer jag nog leva på under förlossningen om jag får chansen! Sedan är det en amningsträff imorgon som är sista träffen med regnbågsgruppen. De två första mötena missade ju vi!
 

I helgen åkte vi ner till sommarvillan för att köra ner en soffdel och lite flyttkartonger. Vi har packat ner en hel del här hemma så vi inte ska ha för mycket saker och det blir trångt! I huset hade min morbror och kusin packat in 2 pall pellets åt oss in i pannrummet! Det var snällt kan jag lova. De väger ju en hel del varje säck! Sedan märkte vi att det hade läckt vatten från ett avhakat element i köket! det hade runnit ner i golvet och till rören i vårat förråd under köket. Dock hade vattnet avstannat och håller nu på att torka. Men ett tag kände vi för att bara bränna ner skiten :-)  Ibland orkar man inte med överraskningar, men sen så är man ju husägare och sånna här saker kan hända! Dock var det ju inte en stor vattenskada!
 
 
Här är magen 33+4
 
 
Här är valet av kläder till BB väskan som lilla Semlan ska få ha på sig när hon är nykläckt :-)
 
 
 


Semlans dag!

Ja lilla tjejen i magen kallas ju för Semlan då älskling råkade skriva fel i mailet tills sin familj om vad våran krabat ska heta. Blev Semla istället för Selma!
 
Idag har vi ätit varsinn semla för att fira våran dotter som föds inom 6-10 veckor!
 
 
Och en magbild såklart!
 
 
 
Jag börjar bli väldigt trött och hängig nu, känner mig helt färdig när jag kommer till jobbet och jag är helt slut när jag kommer hem. Börjar bli tungt nu och tyngre kommer det väl att bli! Men förhoppningsvis får jag gå hem den 6:e mars och vila mig resten av tiden!
 
 


32+0 går in i 8:e månaden!!

Ja tiden går sjukt snabbt nu och man känner att man mer och mer blir höggravid!
Jag är hyffsat aktiv men känner av snabbt att jag får sammandragningar när jag går och handlar/går till jobbet/jobbar etc. Vilar mycket och det hjälper nog till att jag mår så bra som jag gör. Tycker själv att jag har en "lätt" graviditet om man bortser från ont i fogarna men att arbeta 50% och mycket vila hjälper.
 
Denna helg har varit slapp!! Åkte och hämtade älskling på jobbet i lördags, då brukar Holly få springa lös i terminalen och man busar med henne så hon gör av med en massa energi!
 
Idag åkte vi till Himmelska hundar (hundfik i stockholm) där träffade vi på en massa hundar som Holly fick leka med. En liten biege chihuahua som såg ut precis som våran Nikki gjorde, vi fällde båda tårar för att det blev så påtagligt att hon verkligen är borta, dels att se Holly springa runt med denna Nikki look a like! Vi kommer skaffa en hundkompis till Holly men dock efter att vi landat i föräldrarollen!
 
Sedan ville jag gå in på Zara för att kolla in nått fint till Selma, då va det helt igenbommat just när man väl var inne i stan och ville just dit! Zara har så fina barnkläder och Selma kommer bära kläder därifrån både från flick och pojkavdelningen.
Och idag fick jag känslan av att bara stoppa i mig mat hela dagen! Sugen på allt och inget! Sa till älskling att jag ville stoppa i mig allt onyttigt! Sen när jag rabbla upp allt jag ville äta var det ju bara nyttigheter som mellon, mango, morötter, gurka etc! Blev tillslut gurk och morotsstavar med dip!!! Mumma!
 
Nu ska jag vila ännu mer! Godnatt!
 
 


31+2

Ja tiden bara rusar förbi, känner att bf närmar sig och kroppen blir tyngre och tyngre!
Jag har ansökt om gravidpeng from 6 mars (1 mån innan bf) Var hos BM förra veckan och låg precis på kurvan och Selma ligger med huvudet ner och fötterna upp, vilket jag känner då mina revben gör ont hela tiden då hon måstr ligga och sparka. Har märkt att hon har hick ibland, då stuttsar hela magen rytmiskt och då får älskling verkligen känna rörelser!
 
Ja vi känner oss hyfsat klara med saker och ting som behövs till våran lilla tjej. Vi fick bilbarnstol av min syster eftersom hennes tjej precis växt ur den! Perfekt, blir mycket att ärva!
I helgen var vi i huset och fixade och alla köksstommar blev monterade, vi ska regla och så ska rör dras innan köket kan sättas upp helt! Vi ska också putsa murstocken där kylskåp och spis ska stå!
 
 
Köket kommer att bli riktigt fint när det är klart! Skönt att vi flyttar till sommaren, efter köket har vi bara vardagsrummet kvar! Det fixar vi :-)
 
Här kommer en magbild 31+1
 
 
Ha det fint!