Ultraljud!!

 
Här är vårat lilla knyte! 7 cm lång sprattlar och boxar med armar och ben! Vi pustar nu ut och njuter av att ha passerat riskveckorna och fått se att lillen mår bra! Det var magiskt! Det roliga var att jag höll mig och gick inte på toa för att man skulle se bra på ultraljudet, men bm såg nästan ingenting och bad mig gå och kissa för hela kissblåsan var ivägen! Haha!
 
Nu i helgen ska vi till Göteborg för att gå på bröllop, min barndomsvän gifter sig ute på en ö. Vi är hundfria och ska bo på hotell! Lyxigt värre!
 
Kram alla!


v. 14 (13+2)

 
Här är magen 13+1
 
Börjar känna att magen blir större, och jag får en söt bula i kläder!
Vi var i sommarvillan lördag - måndag, vi målade golv i pannrummet och mötte upp elektikern på måndagen och tog emot 3 pall pellets.
Vi satte upp den söta lampan i "barnrummet" :-)
 
 
På torsdag har vi bokat in ett ultraljud för att se så lillen mår fint. sist vi såg knytet var h*n 2,7 cm. Nu är knytet runt 7-8 cm! spännande!


V 13 (12+0)

 
Helgen har passerat och jag är så trött! Åkte hem sent idag då vi var hos min syster och firade hennes två tjejer som fyllt år. Har mått hyfsat bättre nu de senaste dagarna men illamående och trötthet visar sig fortfarande, men inte lika illa som det varit.Magen har en bulle som aldrig försvinner. Den har kommit för att stanna! På kvällarna är magen jättesvullen och den ser ut som en ballong!
 
 
Hoppas ni andra har det fint!


11+3

Tiden rullar på och nu tycker jag att det inte går så jobbigt sakta längre. Nu är den där väntan över (känner jag iaf) Känner mig mer gravid än någonsinn, stor mage, illamående, humörsvängningar, flitiga toabesök etc.
Vi längtar såklart tills vi ska på ul i v 18, men det är långt tid kvar! Kan man se könet då vill vi veta! Vi är så nyfikna av oss!
 
I sommarvillan är hela oljepannan+tank borttagna, så det rummet är nu tomt. Redo för att målas och fixas innan pelletspanna och allt sätts in. Skönt att i vinter komma dit och det är varmt och skönt! Vi måste också fixa öppna spisen så att man kan myselda!
Detta kommer att bli en mysig höst/vinter!
 
Kram på er!


10+5

Har varit hemma i 3 dagar nu, blev sjuk och helt utmattad i kroppen.
Älskling kom hem med dessa till mig som är sjuk! Love! Älskling har också köpt mat varje dag med hem som jag beställt, Idag var det Trocadero + grillad kyckling + piggelin!
 
En bild på magen (tagen idag 10+5) Liten kula har jag fått. mat eller bebisen, vem vet! ( Den bruna saken är Hollys favvo bäver Håkan som hon jämnt leker med)
 
Våran härliga säng i sommarvillan.Vi vill ju flytta dit nästa år. Babyrummet är klart, bara att inreda och bli mer barnrum än gästrum!
 
 
Fina Holly som snart kommer att få en bebiskamrat. Holly går jättebra ihop med barn+ spädbarn, när syrran fick barn så var Holly jättenyfiken och gick och nosa men aldrig för nära, men väldigt glad och nyfiken!
 


 
Är så glad att det äntligen gått vägen för många av er som har bloggar jag följer! En del har man ju följt nu i nått/några år! Hoppas allt går vägen och att år 2013 blir ett år fyllt av små bebisar!


V 11 (10+1)

Jag mår illa! Idag när jag kom till jobbet höll jag på att vända igen, mådde illa och kände mig sjuk. Men jag var kvar och det gick bättre.
Kom hem och lagade mat, mådde illa när jag lagade maten fram tills nu 5 h senare efter att jag tryckt i mig en halv citron, hjälpte ganska så bra. Lite trött på att vara så trött och må dåligt hela tiden, ligger som en påse i sängen och oj:ar mig. Älskling måste bli lite trött.....Och Holly som jag hela tiden får putta bort från mig för att hon vill gosa eller visa mig nån leksak. Känns som att man ligger sjuk i feber om kvällarna och om nån kommer nära mig eller pratar med mig gnyr jag och är sur.
 
Ojoj hoppas man snart börjar må bättre och att humöret blir bättre!
Men är evigt tacksam över vad som gror i magen och blir superlycklig att jag mår dåligt då det visar tecken på att bebisen mår bra!
 
Har tecknat lite gravidförsäkringar, hade ingen aning om att man behövde försäkring när man är gravid!