17+4

 
Denna ybermysiga dress köpte vi till skruttis i magen!
Vi har redan en stor garderob med barnkläder, köpt nytt och på loppis+presenter.
Men storlekarna varierar ju en hel del, så det kommer nog behövas en del till som strumpor och bodys. Sedan när vi köpt vagn och säng så köper vi tillbehör då när vi vet storlekar och allt! Sedan när och om vi får veta könet på måndag (rul) så kan man köpa lite mer saker som mer passar tjej eller kille. Vi har köpt mycket neutrala kläder än så länge, men ändå färgglada Vi är inte insöade på rosa/blå eller strikt genus vi ligger lite där emellan. Det vi tycker är fint gäller!
I helgen är det sommarvillan som gäller. Går lite segt nu där nere när kylan börjar komma och värmesystemet inte är i full gång. Blir svårare att renovera när det är kallt! Men det går sakt men säkert. Skulle va gött och ha köket iordning tills jul!
 
Här kommer lite mer bilder!
 
Hallen i sommarvillan, turkost och trägolvet kommer att bli vitt!
 
 
Pannrummet nymålan och nya pelletspannan står på plats!
 
 
Holly boll inviger våran babybjörn bärsele!
 
 
Älskling smygfotade mig när min mage var extra stor!
 
 
Hej hej


V 18 (17+1)

Här är skillnaden från v 5+3 till nu v 17+0
 
Nu är det en vecka kvar tills RUL och det ska bli så spännande att få se den lille igen! Hoppas den ligger och vill visa vad den har mellan benen, vi vill veta könet!!
Jag har nu börjat känna den lille i magen i form av petningar, känns som ett finger som petar!
 


v 17 (16+0)

 
Magen har krymt känns det som, men den har blivit mindre svullen och jag har fått en riktig bebiskula! Fort gick det också!
Vi har köpt en caremaxx från teknikmagasinet, en dopplar som man kan lyssna på bebisens hjärtljud. Vi rev upp den snabbt eftersom vi var så nyfikna och la den på magen, men fick flytta ner den till under troskanten och där galopperade lille hjärtat, snabbt och med swischande ljud! Häftigt! Skönt att lugna ner sig med. Dock har jag läst att man inte ska använda den för ofta. Men nån gång i veckan för att få höra den lille!
 
Jag mår väldigt bra just nu, Mår inte illa ett dugg och känner mig mer rörlig. Dock lite ont i ryggslutet då och då!
 
Kram alla!


V 16 (15+1)

 
Här kommer magen 15+0
 
Ja tiden går fort nu känns det som.


Shopping på söder

 
 
 
Idag möttes älskling och jag efter att jag slutat jobbet. Vi fixade nytt id kort till älsk och sedan gick vi in i en mysig barnbutik. Tittade genom mitt första år böcker och såg att man kan skriva innan födseln! Så vi hittade denna fina med helt underbara bilder i, och så köpte vi den. Så kan vi börja skriva redan nu. Myselipys! Hittade en med mumintrollet men denna var finare faktist!
Min kula på magen börjar synas nu och alla på jobbet påpekar det. Jag bara njuter. Dock njuter jag inte av att de säger till mig att inte bära och ger mig dömmande blickar! Överalllt där jag läst kan man bära, bara man bär rätt och inte belastar ryggen(och att man inte har besvär). Jag var tvungen att bära upp ett barn i en vagn för att han stod och sov, sedan en bricka med två kastruller på. Det tyckte mina kollegor var för tungt! Annars har jag tagit avstånd till att bära barn och andra saker bara för att ta det lugnt. Men jag måste ju göra mitt jobb! Hmm...kommer det alltid vara så här att alla lägger sig i min graviditet??!! Antar det!
 
Ha det fint alla!
 
 
 
 


V 15 (14+1)

 
Vi bakar bebis! Just nu jäser den ^^
 
I helg var vi nere i Göteborg på bröllop, min barndomsvän gifte sig med sin kille. Det var riktigt fint och härligt att se sin fina vän så glad och lycklig + att de har en sån söt liten son tillsammans som kommer vara lekkamrat med våran lille parvel!
Min vän hade varit gullig nog att placera älskling och mig brevid ett annat gravid par men hon var i v.36, så det blev en massa gravidsnack under kvällen.
Vårat hotell var riktigt mysigt och fint, och hotellfrukosten var amazing!
Dock var jag helt mörbulltad efter att ha kört stockholm - göteborg - stockholm! Känns i kroppen kan jag säga!
 
kram kram