21+3

 
Lilla Semlans speldosor! Blandat gamla och nya. Bara älskar speldosor! De är så fina och mysiga!
 
Just nu är det sjukstuga här hemma, har åkt på en dunderförkylning som hållt i sig sedan lördag! Och älskling börjar bli krasslig nu! Blir hemmamys och se på Skilda Världar!


20+4

 
Magen är en ballong!
 
 
 
Alla babykläder nytvättade och sorterade! Har dock mer barnkläder att ärva+köpa!
 
 
Semlans barnvagn+filt och söta gosekanin!
 
 
Foglossning börjar nog bli ett faktum! En vecka nu har jag haft ont i högra höft och det klickar till när jag går. När jag går upp ur sängen på morgonen känner jag mig mörbultad. Ska till bm om två veckor, får se om jag väntar tills dess eller om jag ska höra av mig tidigare till henne angående detta. Blir kanske att man går ner i tid, jobbar ju heltid och det är stressigt när man är gravid. Speciellt denna årstid med alla kläder som ska på och av alla barn.
 
 


19+5

 
 
Här växer magen så det smäller om det! Jag smörjer in magen med jördnötsolja som jag har fått rekomenderat utav en massa folk som ska motverka bristningar. Vi får se hur det blir med den saken! Magen kliar så in i *** så jag står ju och kliar hela tiden.
 
Jag har köpt ett gäng gravidtajts som jag använt i 2 veckor. Idag köpte jag två långa fina t-shirts på stadium som jag tog i stl 42, blev mer långa klänningar. Snyggt och mer min stil. Känner mig inte hemma helt på gravidavdelningen på HM. Blir nog mer gravkläder ju större jag bllir.
 
Jag har börjat känna mer värk i ryggen och idag har jag även känt värk/ont i svank/skinkan. Är det början på foglossning? Hur känns foglossning!!???


18+6

Örebrodax!
Vi är nu denna helg i Örebro. Vi firar älsklings syster som fyller år. Såklart hoppade vi in på en stor loppis där folk hyr bord och står o säljer. Älskar det, för det är så många mammor som vill bli av med sina babykläder och billigt!
här är dagens inköp. Denna gång blev det mer åt tjejhållet
 


18+4

 
Magen har ju exploderat!!! Shit pommefritt!


18+3 besök hos BM

Idag hade vi vårat riktiga första besök med barnmorskan efter inskrivningen! Hon tog blodprov på mig för att kan känt mig yr och det visade sig vara brist på järn som jag misstänkte. Så ska knapra järntabletter nu!
Hon kände att min moderkaka låg lite över naveln nu och det känns och syns.
Vi fick också höra lilltjejens hjärtljud och allt lät fint. Man hörde när hon for runt också, swopp lät det.
Våran BM är riktigt härlig och vi känner oss trygga med henne. Hon är ju känd och van att jobba med just homosexuella par och kan allt man frågar om. Vi hade inga direkta frågor till henne och mötet varade i max 20 min. Vi snackade om grupper och kurser framöver när man ska börja gå på dem etc. Sen var det tack och adjö!
Vi googlar ju all information och sedan har man väl inte helt insett att man har ett barn som kommer växa sig stor och plötsligt ska komma ut! Jaja nån gång inser jag väl det!
 
Just nu har vi tvättstugan vilket är väldigt segt då vi båda inte orkar tvätta idag, men vi måste!
Sedan håller vi på att vänja av våran ögonsten Holly från att sova i sängen med oss. Vilket är väldigt svårt. Hon sitter och gnyr en hel natt och trånar efter oss. Frågan är hur länge vi kommer att stå emot hennes valpliknande gnyingar!?


Barnvagn köpt!

 Vi har idag vandrat runt i jungeln bland barnvagnar. Vi hittade Teutonia Fun och vi fick se en massa fördelar med denna vagn. Den var smal, smidig och passar i bagaget på våran bil! Vi tyckte 9000:- för både Ligg och sittdel nytt var ganska saftigt. Så på vägen hem kolla vi blocket och hittade en Teutonia fun fast årsmodell -10 för 3000:- då för både ligg och sittdel, regnskydd och parasol! Vi köpte såklart allt och kan glatt checka av barnvagn på våran lista och vi känner oss mycket nöjda! Nu börjar känslan smyga sig på att det faktist kommer en bebis framöver. Och det känns roligt att köpa lite större saker som vagn och snart säng. Då kan man köpa tillbehör till allt det. Vi vill försöka köpa saker nu och fram till att bebisen kommer så vi inte behöver betala så mycket i slutet och stressa över vad vi vill ha.Vi stuvar om och rensar mycket här hemma just nu för att få klarhet i hur vi vill att det ska se ut.
 


18+0

Här är dunderkulan just nu!
Nyss kände jag tjejen snurra runt och pressa sig ut mot magen, skum känsla innan man fattar att det är bebisen.
 
Nu har vi ju varit på RUL och sett att det antagligen blir en tjej och att allt är som det ska. Nu börjar väl tiden då vi får shoppa loss mer än vad vi gjort innan! Titta ut och välja vagn, planera lägenheten så att allt blir fint och underlättar när bebisen är här.
 
Vi har redan ett tjejnamn vi gillar otroligt mycket och vi verkar vara eniga om det! Måste klura ut killnamn med om den vill överraska oss när det väl är dags!
 
Just nu är en tid då jag mår väldigt bra som gravid, mår aldrig illa, är inte dundertrött, kan få ont i ryggen fast då har jag stått upp länge eller kört bil en längre tid. Så det är väl bara att njuta nu för det kan ju vända tvärt!
 
Hoppas ni andra mår bra!


En liten tjeja! och är nu i v 17+4 (tillbakaflyttad 8 dagar)

 
Vi skulle ha åkt på RUL i måndags men jag blev tyvärr magsjuk i helgen och kunde inte gå, så vi fick en ny tid! Så nu fick vi veta att den lille i magen antagligen är en tjej! Jag har ju bara tjejnamn, hade det visat sig vara en kille hade jag verkligen fått börja klura på namn!
Jag blev också tillbaka flyttad 8 dagar, men det är ju efter hur de mätt lilltjejen. Jag tror ju fortfarande runt det datumet vi räknat från början. Men men vi får se! 6:e april är nya BF datumet iaf.
Hon var helt perfekt och allt såg ut att vara bra! Vi fick se fötter, tår, hjärtat och en hel del annat! Låg och vinkade också!
 
Vi är helt tagna av att det faktist är en liten krabat i magen som jag känner rör sig och styr varje dag!