Sjukstugan!

Ja här hemma har vi sjukstuga, hela helgen har vi legat sjuka. Älsk är frisk nu och ska jobba inatt, men jag är fortfarande sjuk och blir hemma imorrn med. Onsdag hoppar jag på jobb igen.

Vi måste erkänna att vi köpt Big Brother 24/7 och vi ångrar det ej!
Har gått på hela dagen här nu och vi ser allt!

Våra hyndor Nikki och Holly är som små tonåringar just nu, skäller för minsta lilla och är allmänt jobbiga. Spec, Holly som ska ha koll på ALLT! Och får hon inte gå först när vi är ute och går så gnyr hon och skäller plågsamt, och Nikki har respekt för henne och stannar upp för att låta Holly gå förbi. Vi försöker dock jobba med detta!




Bästa Medicin!


Hjärtans dag!

Och min älsk ligger och sover brevid mig, sjukling har hon varit!
Vi har firat denna dag som alla andra dagar, visar alla de små fina saker som gör så mycket tex. Älsk gick ut med hundarna tidigt imorse så jag kunde i lugn och ro fixa mig, öppnade dörren tryckte hit hissen så allt gick supersmidigt! Satt och vinkade hejdå i fönstret när jag gick till jobbet. Saknat mig som en tok och säger att jag alltid måste vara hemma på dagarna när hon är hemma(hon jobbar natt och sover på dagarna) vilket skulle betyda att jag skulle vara tvungen o vara hemmafru. Skulle nog vara trevligt i början men sedan bli lite tjatigt!

JA jag älskar min andra hälft otroligt mycket, vill dela allt med denna person, Till och med en bebis!! Det ni!

Hoppas ni andra finisar där ute har en härlig dag, en sån där helt vanlig härlig dag!



Puss och tack för att jag fick bli din frulainen!!


Söndag

Här hemma har vi en riktig myssöndag! Svärmor har sovit över här inatt och vi gjorde hembakad pizza o semlor, riktigt gott!

På själva bebisfronten går det sakta, är lite less på det här att få åka till Danmark när det slår om till en smiley på stickan. Kan ju vara mitt i veckan då man jobbar heltid och personal är sjuka så man inte kan dra ifrån då. Utan då får vi åka när ÄL sker på en helg, och det är inte varje månad direkt. Vill kunna göra hela grejen nära oss så man får chans att bli inseminerad på rätt tid och inte stressa ner till Danmark.
Nu i veckan ska vi höra av oss till Karolinska för att få börja utredning och att man ställer sig i kö. Sen om ÄL infaller runt en helg eller när man har semester så åker vi till Danmark.
Det vi gör är att vi köper lite söta barnsaker som vi verkligen vill ha för att leva med lite hopp om att vi kommer få en liten knodd. Vi gillar såklart muminsaker så Lindex har ju fina muminkläder, har nog 4-5 plagg som är jättefina!

Vi åker så ofta vi kan nu till Sommarvillan för att renovera, tanken är ju att vi flyttar dit om ca. 1 år
Här kommer lite bilder

Vintertid (sommarvillan)

Gästrum klart, blir sedan barnrummet (sommarvillan)

Gästrummet ur annan vinkel (sommarvillan)


Hundarna i vårat sovrum (sommarvillan)