100 dagar kvar!

Yes och imorgon nere på 2 siffrigt!
Nu har vi spenderat 22:e - 26:e i Örebro. Firat jul och ätit en massa mat och godis!
Nu är vi i stugan och har redan börjat fixelitrixa! Vi har köpt gips nu så det blir att gipsa köket och sedan måla golvet där! Sedan har vi fixat så det är mysigt och hemtrevligt eftersom vi ska vara där tills den 6:e!
här får ni lite bilder
 
 
Här är våran fina hall, dock saknas lister!
 
 
Vårat kök tills det vanliga blir klart! (detta är vardagsrummet som kommer renoveras sist!)
 
 
Här är Semlans barnrum, vi kommer fixa det när de andra rummen är klara.
 
 
Vårat sovrum!
 
 
Magbild tagen idag 25+4
 
Vägde mig faktist på juldagen och jag har totalt gått upp 7-8 kg än så länge. Trodde dock att jag gått upp mer med tanke på vad och hur jag ätit!
 
 
 


24+4

 
Veckans magbild då! Känner av Semlan såklart varje dag nu men nästan hela tiden tycker jag....eller ja ofta iaf! Och hon sparkar och puttar så det rör sig på magen, så nu har älskling också sett hennes sparkar utanpå!
Kan välkomna halsbrännan som har dykt upp, känns som man vill kräkas...inte roligt! Men så som hon sparkar i magen e det inte konstigt att saker och ting åker upp och ner i mig!
Vi köpte i veckkan ett nytt vintertäcke till Holly, titta så glad hon blev(svansen mellan benen)
 
 
När vi var i stugan sist tog vi tag i vaggan vi fått av min syster. Det var en vanlig furuvagga som snabbt blev till en vit fin vagga
 
 
Imorgon är sista arbetsdagen innan julledighet. Ledig tills den 7:e januari! Ska bli riktigt härligt! Vi ska till Örebro över jul och sedan ner till stugan och kanske få upp köket!!!
 
God jul!


23+4 och Lucia!

 
 
shit va stor min mage var på denna bild! Men det är väl sanningen! Det är ju en ca 30 cm lång tjeja som ligger där inne!
Jag var hos sjukgymnasten i tisdags och det var väldigt skönt! Hon konstaterade att jag är överbelastad/felbelastad just på höger sida+ fogarna. Så har fått en massa övningar+tips+bälte som ska underlätta. Hon trodde inte att jag kommer bli värre om jag bara håller mig till hjälpmedel som jag fått. Sen vet man ju aldrig, jag blir ju större och tygnre dessutom. Annars mår jag prima. Får håll då och då när jag går för snabbt och måste stanna till tills det slutar.
 
Idag var jag tidigt på jobbet, det var nämligen lucia och barnen var så fina och duktga!
 
Barnen är så roliga och kommer med roliga kommentarer om bebisen
Ett barn sa så här: Inatt när jag sov tänkte jag vad din bebis kan heta, Hanna som du!
Och en annan sa: När du äter gröt ramlar gröten ner på bebisens huvud! ^^
Så kommer de fram och kramar mig om magen!
 
Hoppas ni andra har en trevlig lucia!


23+0 och vi är i sommarvillan

22+5 är magbilden ifrån. Ibland har jag en dunderkula och ibland ser magen mindre ut. Måste vara Semlan som flyttar runt sig där inne.
 
Vi grävde fram bilen igår ifrån våran parkering och bilen startade på första försöket. Trodde den skulle vara helt död efter all snö och kyla. Sedan begav vi oss ner mot Småland till våran sommarvilla. Jag fick rekomenderat av min BM att ta en liten paus var 30:e minut för att sträcka på benen pga min foglossning(bara jag som har körkort). Den 3 timmars vanliga resan tog betydligt längre kan jag säga!
Nu sitter vi här nere, vårat hus har härliga 23 grader och vi har städat och fixat fint. Vi målar hyllor, slipar golv, ska måla golv, måla tak, sätta upp tv:n på väggen, sätta upp sänglampor. Mellan allt detta fika hos vänner, träffa hundvalpar och såklart hänga med min familj! Snölandskapet här nere är underbart fint och på kvällarna är det den mest underbara stjänklara himmelen. Fridfullt kan man säga!
Nätterna är nästan jobbigast nu med foglossningen, vaknar ofta och får otroligt ont när jag bara ska vrida mig lite. På tisdag ska jag till sjukgymnast för att kolla foglossningen, kanske få bälte, tips. Ska bli intressant.
 
- 20 grader är riktigt kallt, Holly får ont i tassarna och hänger gärna innanför jackan!
 
 
Ja hon får ligga i sängen fast när vi ropar upp henne, annars är hon jätteduktig. Men här ligger våran bebis mitt emellan oss och njuter, snart har vi två bebisar!
 
Trevlig andra advent alla!


22+3 och besök hos BM

Efter elavbrott så kommer nästa kaos, jo snöoväder från helvetet!
Ville inte komma försent till jobbet eftersom jag bara jobba 4 h. Tog tunnelbanan som gick två avgångar innan vanliga tiden och kom 5 min innan jag började. Bilar och bussar stod kors och tvärs överallt och man kunde nästan inte gå ute. Konstigt nog var de flesta barn på förskolan idag och ingen ringde och sa att de stannade hemma!
 
Vi hade också besök hos BM idag, hon mätte magen och jag följer kurvan perfekt! Och mina värden var pckså perfekta (järnvärdena med) Vi lyssnade på Semlans hjärtljud och de var snabba/lugna snabba/lugna eftersom hon var så aktiv ibland och sparkade plus hickade hela tiden! Mysigt att höra!
Vi gick såklart in i en butik och hittade en smaskig kollektion som vi inte kunde motstå
 
Littlephant heter den och finns på Lindex!
 


Måndag och träff med läkare! Och lite strömavbrott på det

Ja i måndags var jag och träffade en läkare på Mama mia pga min foglossning. Skulle först hem och parkera bilen när jag tyckte det hade blivit så mörkt på vägarna, då insåg jag ju att det var strömavbrott och all gatubelysning lagt av. All ström var ju av i stora delar av Stockholm, när jag kom hem till oss var det svart som natten, hela centrum var svart och köpcentrumet var utrymt och blåljus sken överallt. Var väldigt läskigt då man mötte folk hela tiden fast man inte såg någonting! 
 
Min läkare sjukskrev mig iaf 50% fram till 20:e januari. Känns jättekonstigt att bara jobba 4 h per dag nu, men det räcker gott och väl. Ibland tar jag mig ju inte upp ifrån soffan, denna foglossning har smugit sig fram i ca 1 månad nu.
Men nu får jag vilotid plus mer tid med min Älskling och Hollyboll!


Helgen blev det Örebro

Ja vi firade första advent hos älsklings familj, lussekatter, pepparkakor ,glögg och julmust!
Älskling övningskörde också, vi var på loppis, julbasar, och julmarknad i "gamla Örebro". Det var svinkallt och vi höll oss mest inne från kylan.
Dessa barnkläder hittade vi denna helg.
 
Vi har också hämtat ut två gratisboxar. Nån som har tips om fler bra gratisboxar??
 


21+6

Ja veckorna rullar på, tiden går fort nu! På måndag ska jag till läkare för mina foglossningsproblem. Det har varit "ok" nu när jag varit sjuk och legat stilla hemma. Men nu igår började jag röra på mig, köra bil etc och då började det göra ont igen och benen viker sig och jag haltar. Ska bli skönt och se vad läkaren säger, hoppas få gå ner lite i tid då jag upplever att det är långa dagar och jag blir helt slut. Sedan på onsdag är det BM besök och då ska hon börja mäta magen! Vi ska också på föräldrargrupp efter bm besöket.
Lägger upp lite blandade bilder
 
 
Här är Semlans klädskåp än så länge, hon har nog så det räcker! Kläderna är stl. 50-68
 
 
En pregobild! 21+2
 
 
Tadaaa! Pelletspannan är igång och vi har varmt i sommarvillan!
 
 
Hollyboll lika slappisgravid som jag! Fina lilla djur!