En sprattlande liten krabat!!

Orolig som man är, trodde jag att jag var på g att få missfall( sitter i sen förra gången) så vi åkte in för att se så att lillen mådde bra. Tro det ja! Den sprattlade för fullt med både armar och ben, tom huvudet rörde den! Helt sjukt, är i v 10 (9+5) trodde inte att man såg så mycket redan! Nu ska jag ta det lugnt och inte oroa mig i onödan!
 
Efteråt var vi så glada och helt paffa att vi shoppade lite kläder till den lilla sprattelmanicken!
 


9+5

Ska snart iväg till jobbet på planeringsdag och jag mår hyffsat bra denna morgon, mår inte lika illa men det finns där i bakgrunder ändå!
 
Magen känns som att den har en liten liten bulle nu, som ej går ner oavsett vilken tid på dygnet det är. Den är svår att dölja(känner jag)
Vi åker till huset ikväll och stannar hela helgen. Vi ska fixa pannrummet för att vi ska byta till pellets. Oljetanken+panna ska ut, men innan måste allt röjas ifrån det rummet dvs. ved,pinnar,spindlar,smuts etc. Sedan ska vi måla hela rummet innan pelletspannan och allt sätts in. Som tur är har vi min morbror som bor granne med oss som kommer hjälpa oss med att sätta in pannan och dra rör! Sedan i slutet av september kommer en elkille och fixar el i köket så att vi äntligen kan börja fixa och sätta in vårat nya kök vi köpte i somras!
Huset kommer bli fint för oss och vi planerar nu att flytta tills nästa sommar. Då kommer det mesta vara klart!
 
Trevlig helg alla!


v 10 (9+3)

Ohh man känner sig så glamourös!
Det enda jag tänker på är mat! På morgonen planerar jag vad vi ska äta på kvällen, och det blir det som jag är sugen på! Älskling bara äter med :-)
 
Igår blev det en lång dag, Älskling och jag möttes upp på ett köpcenter efter mitt jobb och vi kom hem kl 20:00, då hade jag fått ont i ryggen och har lite värk i ena skinkan. Börjar lite krämpor redan? Fast efter en lång dag känner man nog av lite. Det spännande är att man inte har en aning om hur man kommer må imorgon eller vad som händer med kroppen! Det är bara att upptäcka dag för dag! Jag har längtat så efter att bli gravid och nu är vi här!
 
Ikväll blir det grillad kyckling! För att jag vill det!


Idag har vi varit på inskrivningssamtal på Mama mia! v 10 (9+1)

Ja vi var förväntansfulla och helt ovetande om vad vi skulle göra på samtalet. Lite visste vi ju och så men det är ju liksom våran första gång nu!
 
I söndags fick jag en oro över lillen i magen och vi åkte in till gynakuten, och fick se våran lille i perfekt storlek och med ett litet hjärta som pulserade! Vilken känsla kan jag säga, kunde lika gärna visat som sist= ingen hjärtaktivitet.
Ville också veta att allt var bra innan inskrivningen ifall vi skulle få dåliga besked och jag varit tvungen att åka tillbaka till jobbet. De hade inga tider idag för att se VUL, men oss gjorde det inget eftersom vi redan fått se vårat barn! Vi kommer dock boka in ett ul nu snart för att få lite exakta mått och så, och för att få se den lille igen, och få köpa någon bild såklart!
 
Vi fick vårat plus den 22 juli och har sedan dess vetat om att det växer i magen, denna graviditet känner jag av mycket och min kropp är helt förändrad. Jag däckar efter jag ätit mat på kvällen(då ligger jag helt borta och mummlar och svär i sömnen) sen sover jag hela natten fast jag tar ca 2 toabesök under natten. Vaknar och mår illa, har försökt att ha kex el dylikt bredvid sängen men mår ändå illa! Har inte fått ordning på vad som helt dämpar mitt illamående. Mat i allmänhet men mår illa innan och efter jag ätit! På jobbet är det kämpigt då jag ej berättat något än plus att det är väldigt stressigt och påfrestande på psyket, eftersom jag jobbar heltid så har jag långa dagar och så har barnen ej kommit till ro(inskolningar,tillbaka efter semestern etc). De är sjövilda = inte bra när jag inte känner mig 100%
Min bm pratade med mig om att jag verkligen måste känna efter hur min kropp säger stopp och så om det är för påfrestande, om jag senare måste gå ner i tid på jobbet eller bli sjukskriven, svårt att avgöra tycker jag. Men just nu har jag ej ont i kroppen, det jobbiga är stressen. Men det lugnar nog ner sig och jag mår förhoppningsvis bättre snart!
Min älskling går ut med hunden på kvällen och stöttar mig då jag är helt borta! Känns skönt att få vara lat!
 
 
 


Hjärtat slår!

Ja vår lille som nu ligger och gottar sig i magen. Hjärtat slog och vi såg en liten räka! Vi är nu i v 8+5 enligt bm, enligt FL så går vi in i v 10 (9+0). Vi harvarit tysta i bloggen tills vi sett livstecken. Nu känns allt lugnt och jag ska försöka andas ut och njuta av denna grav som ger mig massivt med illamående+extrem trötthet+uppsvälld mage! Vi njuter av att veta att det nu är våran tur!