Sommarvillan

Sommarvillan - köksrenovering
Hela köksinredningen, väggar, golv borta klart för nyrenovering med ny köksinredning, vi har valt IKEA!







Vårat sovrum är färdigtapetserat




Glad Påsk!

Vi sitter nu i Örebro där vi firat påsk med mycket mat och godis!
Vi kommer fortsätta våran färd imorgon mot Östergötland där vi kommer träffa släkt och kompisar till mig.
På tisdag kommer vi åka till sommarvillan där vi stannar tills söndag nästa vecka. Ska bli en massa tid för fixelitrix. Ska fixa tvättstuga och förråd snart, måla vitt och sätta upp hyllor. Fixa hyllor och bänk i tvättstugan. Vi ska slänga allt som finns i garaget också och det är mycket! typ hela köket, massa golv, virke dörrar etc. Ja vi kommer få en massa plats efter att vi slängt skiten!


GLAD PÅSK önskar Nikki!


Tiden går och går.......

Som sagt....tiden går och längtan blir allt större och allt smärtsammare.
Man går hela tiden och tänker på hur gärna man vill bli mamma och hur avis man blir runt omkring sig eftersom att alla blir gravida förutom jag (känns så men är ju inte helt sant)
Man försöker att inte gräva ner sig i sorg men det är så jävla svårt! När man var så otroligt nära och hade en liten skatt i magen för ett litet litet tag.

Vet att många andra av er har haft en ännu längre resa och flera misslyckanden än vi och jag skänker er kramar för att det känns så jobbigt i själen!

Men vi ser framåt och vet att nån gång blir det våran tur.  Just nu står vi i dilemat att vi kommer flytta, och därför inte kommer kunna hålla kvar våran köplats här i stockholm utan måste börja om på nytt i östergötland.

Blir så less på hur verkligheten är för oss. Älskar min baby så otroligt mycket och gör denna resa med henne med eller utan barn. Men bådas högsta önskan är att få en liten tillsammans.

Vi har börjat titta på andra möjligheter som tex. privat donator, och kanske det blir på detta sätt!


NU till påsk drar vi till sommarvillan för att fixa och trixa, så vi kan flytta dit till nyår!



Kram på er alla!