Tillbaka :-D

Har ju varit borta ett bra tag från bloggen, har inte haft lust att blogga är svaret.

Men nu när det börjar bli kallt och grått så får man lust att kluddra av sig lite!

Denna blogg skapade jag för att skriva om våran resa till vårat efterlängtade barn! (Som vi förhoppningsvis kommer att få)

Vårat första försök nere i Danmark fungerade direkt! Vi blev lyckligare än någonsinn och beräknade BF 23 nov vilket skulle betyda att jag varit hög höööög gravid just nu. Men lyckan varade ju inte så länge när vi fick veta på ultraljudet att graviditeten stannat upp. Vi hade en känsla att de kunde gå fel så vi var "beredda" på det. Men man kan aldrig vara beredd på det, den där olyckan kommer smygandes nu i efterhand. Kan fortfarande bli gråtfärdig av tanken att vi snart skulle haft bebisen hos oss. Det känns mer och mer kämpigt ju längre tiden går, ju fler i min omgivning som berättar att de blivit gravida.

Vi har gjort vårat andra försök innan sommaren men utan resultat!

Vi funderar på att skriva in oss i Stockholm och vänta på insemination i Sverige, under tiden ska vi åka till Danmark, men att åka ner är bara svårare och svårare när man jobbar och inte riktigt kan bestämma när man ska ha ÄL så det passar in.

Men snart blir nog det 3:e försöket och då får vi hoppas att det går vägen! Vill att magen ska börja växa och att jag kan ge min älskling ett kärleksbarn!

Hoppas jag har lite läsare kvar där ute som inte gett upp på mig än :-D  Ska försöka lova att uppdatera lite oftare!

Ha det fint alla!