4 dagar kvar!

Sen gifter vi oss!


Älskling och jag snackar om nästa insemination, och när den ska ske. Vi vill helst satsa på juni...men det blir kanske i juli. Beror på hur det ser ut med jobb just då. Kan inte dra ifrån mitt jobb utan att planera, eftersom jag kanske får anställning där. Vill inte hålla på att krångla med chefen då utan vill visa att jag jobbar på!

Så vi får se just när det blir, men längtar sååååå!!


Älskling och jag har under en längre tid pratat om att skaffa hund! Och vi har sagt så att vi vill skaffa efter att barnet kommit. Men nu har vi en  bekant som har en chihuahua som har bebisar i magen....och hur sugen blir man inte då! så älskling sa att vi kan kolla när de föds och pris etc....hmm :-) låter lovande...Jag vill ju helst ha en liten chihuahua!


Tycker det har varit lite dåligt med uppdateringar på folks bloggar1 Har ju inget att läsa på bussen! :-) Men ska inte säga nåt jag är urusel på att uppdatera!

Vill säga grattis till två fina mammor som i fredags fick en liten flicka! Grattis grattis!


Vår präst är gay!

Och vi blir det första samkönade paret han viger! Den ni!

Vi var nu i veckan på samtal med våran präst om bröllopet och allt som hör till. Efter allt snack så sa han att han var bög :-)
Han tyckte vi var modiga eftersom att vi bara ringde upp kyrkan och bad om en vigsel och inte tog kontakt med någon "känd" präst eller fått rekomendation av någon. Han tänkte väl på alla fördomar de inom kyrkan har. Men jag har den synen att alla tycker väl om mig!? ingen kan väl va dum emot mig!? Lite naiv sådär, så den tanken slog mig aldrig att vi skulle bli illa bemötta av någon präst.

Han berättade väldigt intressanta historier om hur hans ungdom varit som bög och samtidigt vara präst.
Men han var helt underbar och hade skön humor, kändes bra redan vid första hej:et.

Kan säga att han är lite nervös eftersom att det ändras ju lite i texter och så och hela upplägget.

Men det kommer bli fint :-D Nu är det 9 dagar kvar!!!


Long time no see

Ja det var ett tag sedan jag skrev här! Tiden flyger förbi och man har haft mycket att tänka på. Varit smått överstressad över bostad mm.

Jag tror på ödet, och att allt har en mening. Tror inte direkt på nån gud eller har en religion nära hjärtat. Utan jag tror att allt händer utav en orsak.
Vi har 50/50 blivit av med våran lägenhet, inte 100 % säkert än. Ville inte direkt vara gravid under denna tid av ångest och oro över flytt och vart vi ska bo (Stockholm av alla ställen). Plus allt planerande av bröllop och resa därefter.
Sedan håller jag på(hoppas) att bli anställd på förskolan som jag nu jobbar på. Älskar det stället och kan verkligen tänka mig att jobba där! Fått mycket beröm av föräldrar som undrar om jag ska få anställning där = Ett riktigt plus! Mina kollegor snackar med chefen och säger att de vill ha mig :-D Bara att vänta och se.

Så det är ju mycket bättre om jag har en riktig anställning när jag blir gravid och har en säkrad inkomst.

Så det var kanske meningen (missfallet). Och att det var/är en stormig tid för oss just nu.


Annars har påsk firats i Örebro hos Älsklings familj, Och valborg firades hemma i Linköping hos min familj.
Men nu stannar vi i Stockholms tills bröllopet och därefter reser vi till Paris!!!!!



Kram till alla fina läsare och styrka till er alla som har det jobbigt just nu!!

Här kommer lite pics!



Mysig middag på ballen!





Min fina Bling Bling ring ;-D



Bröllopsklänningen jag ska bära, when I say " I Do "



Från vårat fina parkhäng, just babe and me!