Lyckan varade inte länge

Hade tid idag på Mama Mia för inskrivning...bad om ett ultraljud eftersom jag var lite orolig och ville se att det fanns något där inne.
De gjorde ultraljud och såg en del men inte allt. Så de gjorde vaginalt ultraljud och där såg de att fostret bara var 2,6 mm och enligt normalt ska den vara 18 mm.
Så våran lilla bebis slutade växa...och jag har fått ett så kallat MA (Missed abortion)
Orättvist! Har fortfarande symtom och gravtest visar positivt även fast lillen inte lever i magen.
Vi hade väntat oss att höra hjärtljuden men fick se något helt annat...

Barnmorskan sa att min kropp kommer att stöta ut det själv, men när vet man ej. Så vi kunde åka till SÖS Gynakuten och få bort allt på medicinsk väg. åkte dit och fick sitta 5 h i väntrum. Bara att sitta där inne i sjukhusmiljö höra barnskrik se gravida och veta att min dog i magen....inget roligt kan jag säga.....
när jag nästan kände att jag ville tuppna av så ropa de upp mitt namn. Läkaren gjorde ett till vaginalt ultraljud och fick se samma sak, men de ville vänta en vecka för att se om fostret växt (ej troligt) har det ej gjort det skulle jag få tablett som gör att allt försvinner ur mig.

Ska tillägga att min älskling var med hela tiden och har varit som en ängel vid min sida, utan henne hade jag varit ett vrak!

Har varit en hemsk dag och detta trodde vi inte skulle hända.....

Kommer göra ett uppehåll med bloggen tills allt blivit som normalt och att vi är på ruta ett igen...alltså insemination nr. 2

Det bästa är ju att jag är fertil...hurra!

Kram och lycka till alla andra där ute!!


Helg igen!

Och över en vecka sedan jag skrev sist.
Ja jag sover och jobbar mycket!
Kommer hem runt 17:00-18:00 fixar mat och äter sen sover jag vid 20:00, försöker att umgås med älskling lite som börjar tycka att jag är lite tråkig...men hon fattar. Har haft lite humörsvängningar och varit lite arg på älskling...sen tittar vi bara på varandra och ler åt att jag är gravid...
4 dagar kvar tills inskrivningen på mama mia, jag vill göra ett vul,ul för att verkligen vara säker! jag är nu i v.8 (7+1) så de borde ju på något sätt kunna se om det finns något i mig, för hjärtat har ju börjat slå.


Jag har fått ett vik fram tills midsommar på en förskola, skönt att vara på ett och samma ställe!

Vi ska denna helg till Örebro för att fira älsklings Mamma som fyller år!

Babe har också en blogg som ni gärna får följa! www.schizoo.webblogg.se


Linköping!

Sitter nu på tåget som rullar mot Östgöta slätter!
Känns fint att komma hem till familj och vänner!
Det första vi ska göra är att svänga förbi en krog där mina fd arbetskamrater har after work, de sa att jag var tvungen o komma förbi och säga hej. Sedan kommer mor och hämtar oss för att åka ut på landet och ha det fint! Resten av helgen går åt till att umgås med syster och hennes två fina barn på 4,5 år. Vi ska vara barnvakter imorgon. Ska bli myssssss!

Går in i v. 7 idag och har inte så mycket gravsymtom mer än ömma boobs! Eller ja jag är astrött med, varje dag efter jobbet äter vi mat sen lägger jag mig och jag sover vid 20:00-06:00. Ska tillägga att jag brukar somna runt 23:00-00:00.
1,5 vecka kvar tills vi ska till mama mia på kontroll, är lite nervös och spänd för att allt ska vara ok. Dum som man är sitter man ju bänkad framför familjeliv och letar upp alla fel o så och skrämmer upp sig....suck.
Min kompis som har barn gav mig rådet: Googla inget, du kommer tro allt är fel.
Ska försöka att lyda hennes råd :-)

Hoppas alla andra där ute får en fin helg! Men ingen mer snö!!!!!!!!!!!!!!!Tack!


Bröllop + honeymoon!!!

Ringde idag till kyrkan i vårat område och har nu bokat in oss lördag den 21 maj kl 12:00!!
Älskling har sett till mina behov och har gått med på en liten cermoni, med få åskådare.
Det blir: min mamma + man och min syster och älsklings mamma och syster. Så 5 vittnen får vi och det räcker tack gode gud!
Jag har haft lite ångest över vilka som ska komma eller inte, har vänner spm tjatat hål i huvudet på mig om att få komma....men denna dag ska ju vara våran inte deras...mår jag dåligt över att ha en massa folk som ska stå och titta på oss så skippar jag det.
Känns underbart att jag ska gifta mig med den person som jag aldrig vill vara utan! Hon är mitt allt!
Kommer förhoppningsvis ha en mage då också(v.17)

Söndagsnatten/morgon åker vi mot skavsta för att fira våran honeymoon i Paris!!!! Ska stanna 7 nätter och denna gång kan vi ta det lungt och inte besöka alla "måsten" utan det fixade vi sist. Så denna gång ska vi hitta stora antika marknader, catacomberna, fina små gator och bara strosa runt och småprata franska! Love it!



Detta har varit en av de längre sjukperioderna jag haft på länge! Den håller på att gå över och är nu i slutet känner jag. Blir att gå till jobbet imorgon, ska vara på en småbarnsavdelning nu i två veckor.





Lördagsmorgon!

Ja nu har äntligen nyhetsmorgon börjat efter att ha väntat sen innan kl 6:00 imorse.
Är ju dundersjuk så jag sover ganska så dåligt nu och vaknar jag somnar jag ej om! Har sen i torsdags bara legat och snorat

Tsunamin i Japan är ju en helt sjuk grej, blir räddare för var dag som går när det bara händer katastrofer över hela världen. Det är ju faktist tider som nu man är glad att bo i kalla Sverige! Men man blir ju förstörd av att se hur människor flyr i panik och hur folks liv går i spillror. Samtidigt sitter man trygg här i Sverige och gottar sig....konstig värld vi lever i.


Igår blev jag lite nojjig och ville testa mig igen med ett gravtest, och det visade två lika starka streck, alltså mycket tydligare än för en vecka sen och det är ju ett bra tecken.
Längtar nu tills den 30:e så man får ännu mer bevisat att det ligger ett litet troll där inne :-D

Ha en fin lördag!


Mama Mia

Ringde till dem nyss och fick en tid den 30:e mars(MV) kommer då vara i v 7-8.
Ska bli så mysigt och älskling ska följa med! Längtar!!

Har fått influensa så jag är hemma och är sjuk! Stackars mig! Sov inget inatt för att jag var så torr i hals och näsa.
Snart kommer älskling hem och kan ta hand om mig!

Börjar ju känna att våren tittar fram lite lätt, känns underbart! Man har blivit så mycket gladare nu när solen tittar fram mer och mer och att det är ljust länge!


Ohhh babe kom hem och la fram en bunt papper på min mage, hon har beställt våran bröllopsresa till paris!!
7 nätter kommer vi stanna och hon har bokat samma hotell och rum som vi hade sist då vi förlovade oss! Hon friade på hotellrummet på sängen när jag nästan sov ^^

Ha en fin torsdag! jag kommer spendera min med att använda pappersnäsdukar! *snörvel*


Tröööööööött

Gud alltså, när jag kommer hem efter jobbet slänger jag mig i säng direkt. Älskling jobbar ju natt så hon ligger och sover när jag kommer hem runt 5 tiden. Men idag kunde hon inte sova förens jag kom hem då somna hon som en stock! Jag tröttar ut henne ;-D

Vi har tvättpåsar som står och väntar, ingen orkar, vi diskar inte, vi lagar typ mat för att vi behöver. Mysigt att vi båda är "gravida"

Har åkt på förkylning och är lite sjuk, barnen på dagis har retat upp mig lite extra dessa dagar bara för att mitt humör inte är på topp :-D


I helgen har jag planerat att åka hem till Linköping för att umgås med familjen plus att min syster redan vill att jag ska kolla in vilka barnkläder vi vill ha allt från när min mamma och vi var små till nya kläder.


Love


ska snart till jobbet

Börjar kl 9 idag och då känns det verkligen att jag har sovmorgon! Är så van med att få gå upp 5-6.


Att vi ska ha barn har lagt sig lite nu, och nu oroar man sig mer för att något ska hända de här första månaderna. Så tiden kommer säkert gå sakta nu tills man är över riskmånaderna!
Känner av symtom som öm i brösten och pyttelite illamående till och från plus att jag är hungrig när jag redan precis ätit. Det tom ärker i magen av hunger!

Nä nu ska jag upp och fixa mig!


Vi går och ler här hemma!

Vi går ju som på moln och bara fantiserar om hur allt kommer att bli, alla frågor kommer ju upp nu innan det ens har gått nån tid alls! Men man kunde ju inte tänka sig helt att det skulle gå så här fort!
Man går också i tankarna att något kan ju fortfarande hända! Men man måste tagga ner och bara låta allt va!
Ja vårat liv håller på att förändras sakta men säkert och igår firade vi med resturangbesök på stan och en lång härlig promenad i solskenet/blåsten.
Vi kunde också gå in i barnaffärer utan att känna sig lost, vi kunde alltså gå loss med gott samvete. Man har ju liksom smitit in på barnavdelningarna småköpt saker och man känner sig dum! Nu är det slut med allt sånt! We will have a baby!!

Dags att kontakta Mama Mia kanske!? Kolla om kosten kanske!? Börja smörja in magen kanske!?  Hmm många frågor nu! Ni får gärna ge lite tips om det viktigaste att börja tänka på!

Vi ska nu snart gå på en lång morgonpromenad och njuta av solen!

Mina tankar finns hos er som har fått neg svar, Förstår att det måste vara svårt och vi var inställda på att det inte skulle bli något tom planerat nästa resa etc.
Men ni får hålla hoppet uppe och stötta varandra!


Okej jag är gravid!

Vi testade nu igen med ett annat gravtest och det visade precis likadant!
Vi är väldigt glada och borta här hemma så vi tar en promenad!


Fattar dock inte att det var våran tur denna gång! Ska försöka smälta allt och bara va!

Älskling lovade en sak ifall det tog denna gång, att hon skulle gå och köpa en barnflygel (piano)
Och det ska hon göra :-D


Testat!

 

Ja om man ska läsa vad som står så är det ju positivt!

Vi ligger här som två frågetecken och vet inte vad vi ska göra eller tro nu.

 


BIM Today!


Ja och ingen mens kommit än så länge! dock är dagen inte slut än! Och vi vill testa imorgon!

Har just tränat här hemma, baby laddade ner ett träningsprogram/video på datan, vi har ju stortv i vardagsrummet så där stod jag idag med mina nyinköpta hantlar och tränade effektivt i ca 20-30 min.
Va ett riktigt bra program, ska följa det nu så blir man kanske fit tills sommaren, vill dock va stor som ett hus men det får man se hur det blir med det!

Älsklings mamma kommer hit i helgen så ikväll ska vi ha ostafton! Köpt in goda ostar o kex plus mer! Inget rött vin för min del, kommer kännas lite ^^

Jag är ju fransk i hjärtat efter att ha bott där i 9 månader och varit ihop med en fransman i 3 år!


Jag hejjar på alla sötnosar som väntar på plusset!


Min sötnosa och barndomsvän har ikväll Freakshow i Göteborg som är en maskeradfest som hon annordnar varannan månad eller så, och ikväll är det data/tv spel tema. Och hon är utklädd till Trollet Hugo , så otroligt söt hon är!!!