Välkomna i familjen sötnosar!!

 

 

Yes! Nu har vi äntligen våra små troll!!

 

 


Vill du titta på mjukporr!? Kolla in The Real L Word


Börja kolla på det nu i helgen, vill ju bara se mer och mer! Ganska kul att se all drama och hur de beter sig!
Har aldrig hängt längre tider i flatgäng så jag hamnat i en massa drama( Okej en del kanske ), säkert en del av er där ute som gjort det eller !?

Men det är ju inte så censurerat direkt, serien alltså! får se dem utöva en massa olika grejer!

Fick också höra detta om mig: Va!? Har hon gift sig!? Hon är ju straight, hon ser ju inte ens gay ut!?

Måste man se gay ut!? Kan man inte bara få se ut som man alltid gjort eller måste jag klippa mitt hår, klä mig lite mer butch för att bevisa att jag tänder på tjejer?! Nej det behöver jag ju såklart inte!

Skulle dock va kul att fixa sig lite, klippa nån ny frilla, köpa nya kläder, tatuera sig lite kanske...hmm mm det e jag sugen på!

 

Do I look Gay to you??!

 

 


coming out of the closet


Alla har vi ju våra egna berättelser om hur vi kom ut!


Jag erkände väl allt för mig själv först efter gymnasiet, då jag lite mer aktivt såg till att hitta en tjej. Min mamma hade förstått det en längre tid och var helt ok med hela grejen och är fortfarande helt okej med det.

Min far å andra sidan såg det nog som en "period" för mig. Och varje gång vi snackat om homosexuella så har han alltid haft något att kunna säga emot. Alltid något exempel, alltid något som fått mig att känna mig som en mindre värd person.
När jag första gången tog upp om att vi vill börja skaffa barn, då sa han att det var helt onaturligt och att han tyckte det var fel, efter det tog han upp exempel på folk som sitter i fängelse eller på vård inte haft en pappa i deras uppväxt. Han menar då att vårat barn ska i framtiden få problem och bli kriminell för att vårat barn inte får en förälder med snopp!
Han har också sagt att han tycker det är fel att homosexuella får gifta sig i kyrkan (Därför jag aldrig bjöd honom till vårat bröllop)
Han har mer och mer tagit avstånd från mig.

Jag kan säga det att min far har varit en idiot i min uppväxt, kunde lika gärna växt upp utan honom. Och jag har klarat mig fint med en skitstövel till pappa, kommer väl vårat barn klara sig fint med två föräldrar som verkligen kommer att älskar och stötta sitt barn)
Han har aldrig haft en känsla att han har barn utan behandlat oss som kompisar, som han kan svika!
Hela våran uppväxt har mamma fått ta hand om oss, han har struntat i julafton, glömt födelsedagar, lovat en massa saker utan att hålla. Han var dessutom otrogen mot min mamma flertal gånger.

Så ska han ha mage att trampa ner på mig för att jag nu är lyckligare än någonsinn!
Min mamma har sagt att hon har aldrig sett mig såhär lycklig och säker i mig själv som jag är nu. Synd att min pappa inte kan se samma sak och vara stolt över sina barn som är hur fina som helst.

Min lillebror vill inte direkt åka till pappa mer, det är mer våran storasyster som har kontakt med honom, och det är när han ska hjälpa henne med något eller tvärtom.

Det är bara min pappa som visat negativt om min läggning och jag bryr mig inte längre om det. Kan han inte acceptera mig kan inte jag det med honom.
Jag är glad att jag har så många andra i mitt liv som älskar mig och verkligen bryr sig om vem jag är utan att se min läggning som ett hot, eller se ner på mig.


Ville bara ventilera lite, och jag vill säga att jag inte är direkt ledsen över det här med min pappa. Jag har försökt flertal gånger att göra honom glad ställa in mig för honom, men har fått smällar tillbaka. Känner att det liksom inte är värt mödan längre utan går vidare med mitt liv.


Hur har ni andra det med era familjer? Accepterar de? undviker de?

Kram


Tisdag


En ganska lugn dag!

Igår var min vän på besök i Stockholm, hon berättade att hon tror hon är gravid! Gud vad jag och älskling fick fart. Vi tvingade hem henne till oss, köpte gott fika och gravtest. Vi förklarade allt om ägglossning och gravsymtom bla bla bla. Man blir ju typ expert efter allt testande och läsade. Folk blir säkert rädda för en liksom!

Jag var nog mer spänd över hela saken än min kompis! Gick och tittade stup i ett om det fanns två streck. Testet visade dock neg. Skönt för henne att få svar på tal iaf. Hon var lättad! Vi skulle varit överlyckliga, om det var oss det gällde då :-(

Min syster har berättat att hon är gravid! Jag fick inget annat än lyckokänslor, ingen avunsjuka eller så utan bara lycklig och glad över att få bli moster igen åt jordens finaste barn!

Vi får se när det blir Danmark för oss igen, snart hoppas jag!

Imorgon kommer en annan vän på besök, hon var med den kvällen då jag för första gången träffade den underbara människa jag är gift med idag!


Ha det fint alla!


Sommaren är här och man bara ler!


Soligt, regnigt, åska, studenter, uteservering, solkräm, solbränna och fiskmåsar - kan fortsätta rabbla upp tusen fina saker som hör sommaren till.
Sommaren har ju kommit tidigt i år, hoppas den dock inte slutar tidigare också....

Jag svävar på moln nu när jag fått jobbet jag ville ha!

Tjänsten är på en förskola avdelning 3-5 år :-D 100% fast. Vuxenpoäng till mig ohh ja! Både älskling och jag har fasta jobb och bra inkomst, bra början på vårat liv som gifta! Bra senare när jag väl ska gå på mamma ledighet, bra mammapenning och ett jobb att komma tillbaka till!


Har fortfarande inte fått bilderna från bröllopet så ni får vänta ett litet tag till!


Vill inte att Kvarken ska sluta blogga nu! En av de bloggar jag följer mest ju! Men jag förstår anledningen, men jag finns kvar som läsare när bloggen öppnas upp igen!

Gaymammor är jag så glad för! Så underbart för dem att deras lilla frö gror och att hjärtat pickar!


Ska dra och hämta min lillebror (15 år) på Gröna Lund, han har varit där med sin klass idag men ska nu spendera hela helgen hos oss! Ska bli riktigt trevligt!


Nu har jag fått fast anställning!

Hipp Hipp Hurra!!


Nu är jag fru!

Ja allt gick väldigt fort och underbart var det med alla nära och kära som var där för att fira oss.
Så många i ens närhet som är glada för våran skull, det känns fint!

Så här får ni några bilder,



När vi skär upp tårtan, se vårat fina kaninkärlekspar med hurra flagga, älsklings syster som varit fin och gjort dem till oss.



Mer bilder kommer, I Promise




Sen blev det Paris! Och Disneyland :-DDDDDD





Vi besökte Catacomberna





Hittade fina street arts




Satt vid Eiffeltornet och njöt av att vara gifta :-D





Vi åt självklart gott hela tiden, detta var våran frukost....mums!



Sådär, hoppas ni kan förlåta mig för att jag varit jordens segaste på att uppdatera!

Här hemma testas det ägglossning just nu, men bara for funsies. Ligger nämligen och varit magsjuk sen onsdags så att besöka nån klinik blir inte att tala om, inte mindre att åka tåg!



Hoppas ni alla har en underbar sjukfri långledighet! jag ligger hemma med älskling som är sympatisjuk och kollar Big Brother, unga mödrar etc.