Showar lite ;-P

Har varit lite musikalisk denna afton!

Här får ni lite musik!




Me on tha dragspel

Dansbanan - Detektivbyrån

 

 

Me on tha Piano

Anna Ternheim - What have I done

 

 


ZZzzzz......

Vi fick som vi ville, det blev utgång igår och det var väldigt trevligt!
Åkte hem runt 2 då sista bussen gick, var dock en massa ungdomar som ställde till bråk på bussen. Busschaufören var härlig han gick bak i bussen och tog all alkohol som de hade och tog med sig det fram. Är nog inte alla som vågar stå på sig mot dagens ungdom :-)

Älskling ligger här brevid och mår inte alls på topp idag. Jag tar hand om henne köper cola och ger henne lite chokladbitar då och då.
Jag kommer tyvärr åka hem själv idag, måste upp tidigt imorgon och vara beredd på att jobba ifall de ringer in mig. Älskling ska stanna kvar i Örebro eftersom hon ska tattuera sig och att hon går på sitt jobb måndag natt.

Min älskling är det finaste som finns! Vackrare människa får man leta efter!


Om nån timme börjar kalaset och det blir smörgåstårta mumsigt!!



Loppis, semla och förhoppningsvis utgång ^^


Ja idag vaknade vi upp i min älsklings föräldrarhem, tog frukost och lite kaffe. Drog iväg på en loppis som var belägen i en stor lokal där man får stå med ett bord och sälja. Gjorde det själv för många år sen, jag var den nya lilla tjejen som alla ville lura av mig mina saker för en billig peng. Men jag hade då ganska stor koll och min pappa bakom mig som en maffiaboss :-D Men de var gulliga alla gamlingar som hade stått där med sina bord i åratal och sålde samma gamla saker, men som mer var där för att umgås. De hjälpte mig och gav mig tips!

Men idag var det verkligen bara skit! Det fanns tre olika typer som stod och sålde.
* Alla mammor som ville sälja av barnkläder och leksaker
* Invandrare som säljer varor från affärer som sålt av när de gått i konkurs för typ 10 år sedan.
* De gamla veteranerna som alltid stått där med sina dyra värdefulla saker

Och nu fram mot kvällen har vi börjat på att baka semlor, de står och jäser fint nu innan de ska in i ugnen. Maten står också snart på bordet och jag är jättehungrig! Älsklingen sitter och planerar sin nya tattuering som hon ska göra på måndag, bygga på sin arm som har motiv åt det kristna hållet!

Vi ska senare hem till en av älsklings kompisar, han planerade dock en vit helg men vi är lite sugna på utgång, vi kan nog övertala honom :-D


Matdags!


Right in time!

Idag va jag på Mama Mia och testade mig igen inför Danmark. Måste säga att det var en underbar klinik och man kände att man hamnat rätt! De var insatta i våran situation och de hade humor :-D Me like.
Och idag har jag ÄL precis som jag trodde! Jag känner min kropp så väl nu efter all testande och känner av när det är dags!  så om en månad Gah!!!

Måste säga att Karolina Kliniken i Linköping suger!!! Nån som tänker gå dit...gör det inte! Dömmande blickar, pengakåta sköterskor! De tog avgift för både mig och min partner som bara satt brevid som stöd, tog betalt för pappret med svaren på som jag bad de skicka hem till mig för de hade stängt hela tiden även när det skulle vara öppet. Så varje gång jag var där fick jag inte mitt papper! sen ifrågasatt sköterskan en del funderingar och val jag hade.Blurp säger jag!


Babe och jag har tvättat och städat hela lägenheten, vi samarbetade och det gick fort! Känns otroligt skönt nu att få somna i nytvättade lakan!

Imorgon bär det av mot Örebro, vi ska till älsklings familj och fira hennes pappa som fyller år! Och vi blir kvar hela helgen!

Kul att nya läsare har vågat sig in på min blogg! Välkomna säger jag!


Jag och en skulptur i Paris! Vill ha lite sol!!




Jooooobb!

Ja jag har faktist kommit igång med arbete här uppe i Stockholmo!
Jobbar som vikarie på förskolor, så jag har jobb jämt!
Har ett ställe som jag har fått långvik på, så det känns skönt att ha ett och samma place.


Igår köpte jag en trisslott som babe och jag skrapade idag, vann 50 spänn!
Vi brukar vinna lite då och då, allt sparar vi en i spec burk där vi också lägger alla små strömynt och pantpengar i.
Pengarna lägger vi i bebiskassan, vad fint det låter ^^

Har haft lite svårt att somna de senaste två veckorna, ligger jättetrött med klara ögon och bara vrider och vänder.  Somnar runt 2-3 och går upp 6-7. snark!


Tänkte bara slänga iväg detta inlägg och sen testa o sova!

Godnatt alla!




Väntar på samtal från Danmark....

Hade telefontid kl 13:00 med en klinik från Danmark, men de hade lite mycket just då så de ska ringa upp mig.
Nu känner jag att vi verkligen sätter igång! snart blir det av!

Ska till Mama Mia på torsdag för att återigen ta alla prover, de jag tog förra året har såklart gått ut i bäst före datum!
Älskling och jag ligger ofta och pratar o planerar om barn. Vi är så redo nu, och att få ge ett fint kärleksbarn till min partner är det finaste någonsinn!


Så nu kanske mig blogg börjar handla lite om just vad den skulle göra från början!

Ojj nu ringde han mitt i bloggskrivandet, gick ganska fort och han sa nästan bara: När du har ägglossning ringer du och kommer hit!
Jag bara okej! Visst vi kör på det :-D





Our crib!

Det var lite för länge sen jag skrev något nu, har inte direkt haft mycket att berätta.
Men nu har hela julen och nyår dragit förbi och vi är inne på 2011, som blir mitt år som Stockholmare! Och som blir året för en hel massa annat också om det går som man vill dvs!

Igår åkte älsk och jag till Kungens Kurvaför att i första hand gå till rusta och handla färg etc till vårat kök som vi planerat att måla om...för vi har sett Arga Snickaren och fått oss en spark i ändan att börja med saker och ting. Men så svängde vi in till IKEA för att bara köpa en liten liten stekpanna......

Vi köpte istället:
Sängstomme
2 sängbord
Lång byrå till sovrummet för att ha Tv:n på sen köpte vi stekpanna som vi faktist hade tänkt.....men det blev inget rusta o inget målat kök :-D

Så här ser vårat place ut nu vi är väldigt nöjda ^^

 

Vårat sovrum med de nya möblerna! Jag sover till höger ;-)

 

 

 

Vår fina Babushka klan som hänger på våran nya fina byrå i S-rummet





V-rummet






Fina sitt-puff svampen och dragspelis :-D





Gammal radio och små söta moln







Jag och älskling vid Vinterviken, vi besökte denna plats för att njuta av fina minnen vi har tillsammans. I början av vårat förhållande höll vi till i det området för att älsk bodde där, så vi brukade promenera runt vinterviken.



Nä nu ska jag hoppa ner i vår nya säng och se en film! Söndagsmys :-D