Min kropp och mitt psyke!

Ja antingen spelar min kropp mig ett riktigt spratt nu!
Jag har mått illa fram och tillbaka i flera dagar nu, svullen mage och mitt humör är inget att snacka om, min älskling har aldrig upplevt mig så här. Jag blir lite glad över att jag är så här för att det kanske visar att jag e gravid.....men!!!
Om det är så att hela inseminationsgrejjen och den där sprutan gjort att mina mens symtomer förstoras blir jag ledsen!!

Det har gått 8 dagar sedan inseminationen och det känns ju inte direkt att man har gjort barn, eftersom det gick på en sekund hela ingreppet! Så att det kanske gror ett barn i magen känns ganska otroligt! Men vi hoppas!


Min mamma berättade för mormor att vi åkte ner till Danmark och hon är ganska nyfiken på hela grejjen, men också tveksam.

Hon frågade mamma:
Mormor: Men när kan de se om det blivit något barn?
Mamma: Ja när hon inte fått mensen!
Mormor: Ja... just det!

Hehe söta mormor har hon glömt bort hur det var ^^

Min styvpappa ringde idag och var hur nyfiken som helst, han sa att de höll tummarna och att vi måste ringa direkt då vi vet!
Känns underbart att ha en familj som stöttar så!

Jag är lyckligt lottad här i livet att vara omgiven av fina människor!

Ha en fin lördag nu alla!


Över en vecka!

Har det gått sedan vi var på CFC och gjorde vårat första försök att bli med barn. Det är ytterligare en vecka kvar tills vi ska testa, ska säga att tiden går ju inte fort!

Jag känner mig illamående till och från hela tiden, det är det enda men vet ej om det är för att min mens börjar kicka igång om en vecka. Så jag är beredd på att det kanske inte blir något. Men då försöker vi igen! Men man hoppas på ett plus ju :-D


Har jobbat mycket denna vecka, gått på ett 3 veckors schema heltid på en förskola. Jag trivs där och känner barnen nu.

Idag ska vi till Örebro för att älsklings syster fyller 40 år!!


Alla andra fina par som inseminerats den senaste tiden önskar jag lycka till! Vi får sitta och vänta tillsammans!


Nu får vi bara vänta och se!

Vi kom fram till kliniken på torsdagen och de gjorde ultraljud, de såg då att jag inte skulle ha ägglossning förens på lördag (idag )
Så de gav mig en spruta som skulle sätta igång allt, eftersom att vi skulle åka hem på fredagen igen (älskling hade ett möte) Så vi fick tid fredagsmorgon, det gick ju bara på 3 minuter sen var vi ute igen.

När jag ringde dem för några veckor sedan hade jag önskemål om hårfärg, ögonfärg och längd. Trodde verkligen inte de antecknade det för de lät så stressade i telefonen. Men de hade gjort det och tagit fram en donator som passade in på det!

Dagen innan inseminationen så köpte vi take away och åt på hotellet och kollade på The Big Bang Theory ^^
På morgonen åt vi en underbar hotellfrukost MUMS!

Nu är vi iallafall hemma och ska ta det lungt efter ett par intensiva dagar: Stygn, hjärnskakning och insemination, och lite resande på det!

Ha en fin helg alla!

Och lycka till ni som drar iväg till Danmark denna helg !


9 Stygn och hjärnskakning!


När älskling skulle kliva ur badet idag presic innan vi typ skulle dra oss iväg för att åka till Danmark. Så stöter hon till en vas som går sönder i badkaret. En glasbit skar upp ett stort jack på älsklings vad så det stod ut en massa fett och kött det var säkert 5-6 cm långt! Vi blev lite panikslagna och jag ringde upp vårdcentralen och fick inget svar så vi gick dit. Som tur var låg vårdcentralen 5 min från oss.

De tog emot oss direkt och älskling fick sitt stora sår igensydd. Jag stod brevid henne och pussade och lugna ner henne. När det bara är ett stygn kvar....Då passar Hanna på att SVIMMA. Jag ramlar helt bakåt och slår i väggen så att hela vårdcentralen hör. Älskling sa att jag låg inne i hörnet och tittade rakt ut och rörde inte blicken. Hon trodde jag var död! Stackars babe! Och det var runt 7 läkare inne i rummet för att se vad som hände
Ja iaf efter ca 10 sek vakna jag till liv igen och allt kretsade runt mig nu. Stackars älskling låg och hade ett stygn kvar ju! 
Jag hade nog fått lite hjärnskakning, låg kvar ganska länge på golvet och försökte resa mig upp men hela världen snurrade.

Nu mår vi båda bra iaf, och vi drar till Danmark imorgon.


Så kan det gå när inte haspen e på!


Kort och gott!


Ska bara säga att vi drar till Danmark nu!


Valentine´s Day

 

Ja vi firade faktist alla hjärtans dag helt perfekt!

Jag jobbade 12-17 och vi hade både morgonen och kvällen för varandra!

Min älskling låg dock och var helt sjuk, men det var mysigt ändå att bara få rå om varandra.

Jag gillar väl att det finns en alla hjärtans dag bara för att bli påmind om att man ska visa kärlek till människor oavsett om det är vänskap eller om det är till den man vill dela sitt liv med. Det är också en perfekt dag att prata om just kärlek och hur man ska vara mot varandra, säger Hanna fröken bara för att jag jobbar med barn och gillar att diskutera med barn om deras tankar och funderingar. Och att lära dem rätt och fel.

 

Angående jobb!

Ohh var på ett ställe igår där en ordinarie personal sa till mig att de låter en kille (7 år) slippa undan att städa upp efter sig etc bara för att han (personalen) inte orkade att ta konflikten med pojken.

Bara för att denna pojke hade lite hett humör betyder inte det att han ska slippa att lära sig de vanliga reglerna som alla andra barn följer. Jag ifrågasatte personalen och han verkade inte gilla det. Men hey det är vi som ska vara bra förebilder till barnen oavsett om vi låter tjatiga eller inte.

Denne samma personal bad mig senare att "tagga ner" och "sätta mig ner" för han tyckte att jag gjorde för mycket. Jag kan säga att jag var på ett fritids på ca 50 barn och vi var 4 personal, klart man vill ha koll på barnen vad de gör, om de vill ha hjälp, om det föregår mobbing etc

Tyvärr verkade han ha tappat gnistan i att jobba där, men låt det inte smitta av på andra!

Personal som han borde kyssa mina fötter som anstränger mig och visar sånt engagemang!

 


Skansen!

Idag vaknade vi tidigt och tog en stor brunch framför tv:n som vi brukar på söndagar.

Vi brukar också ta en långpromenad på söndagar och detta höll vi denna helg!

Vi traskade från Hammarbyhöjden ner till djurgårdsfärjan som fick oss att tuffa över till Gröna Lund/Skansen.
Jag åker buss varje dag från slussen och ser Gröna Lund helt öde på andra sidan. Skulle verkligen vilja ha en bra fin kamera och bara gå loss och ta en massa fina kort på ett nöjesfält som är helt öde.

Här är en bild och det var typ den närmsta jag kom




Inne på skansen fanns lite slänggungor




Vi fick för oss att ta en titt inne på Skansen i hopp om att få se lite fina djur i stora betong djungeln!
Vargarna sov långt inne i en granskog, såg lite av dem iaf.
Björnarna hade ju såklart gått i ide...dumt av oss att inte tänka på innan.
Men vi såg iaf söta apor, sälar som simmade som tokar. Älgar som åt lite granar, en uggla som vägrade att titta åt vårat håll, ett sött lodjur som satt och tittade åt alla andra håll än mot oss.





Typ där borta bor vi står jag och pekar! Att peka är inte alltid fult, jag är ganska söt där tycker jag!






Ha det fint alla där ute!


Snart dax!


Ja i veckan ska vi ner till Danmark!

Tankarna jag får i huvudet är att jag kanske är gravid snart! Vi kommer kanske att få vårat kärleksbarn som vi längtar efter att få!
Jag vet att det kan ta ett par gånger innan det "fastnar" men det kan också gå på första försöket!

Vi är väldigt öppna med hur våran sitts ser ut, min familj vet och en del vänner vet att vi ska ner nu snart. Jag kör på den stilen att jag vill prata om det och att folk vet om ifall det går eller ej.

Det fina är att min älskling är så insatt och ser till att jag äter bra köper koffeinfritt kaffe/chai latte. Hon läste en hel bok som handla om den nakna sanningen om att skaffa barn. Så hon har koll!

Jag känner att funkar det inte denna gång så kan man försöka igen, har vi bara varandra som stöd och älskar varandra så kommer allt att lösa sig!

Jag inser varje dag hur fin min älskling är och vad hon gör för mig. Alla små saker hon gör för min skull. Och jag ser också hur lycklig hon ser ut när jag visar min kärlek till henne.

Mer kärlek till folket!