Senaste tiden i bilder


Nya fina jobbkläder har jag köpt!

Mat på våran nypimpade balkong!

 

 

Vi stannade till vid Hammarbysjöstad åt glass och njöt av solen!





Vi tog picknickfilt, skumpa, öl, musik och satte oss i en park. Underbara sol och värme!





ÄL....

Hmm ja min kropp verkar ha återgått till det normala och jag har ägglossning...nästan som att jag aldrig varit gravid. Nu känns det som att det aldrig hänt och vi blickar framåt och har så mycket att tänka på.

Vi gifter oss om mindre än en månad och vi blir lite fler gäster än vad vi tänkt från början. Vi har köpt ring, bröllopsklänning och vi har bestämt Marin/Sailor tema. Så jag har en klänning och älskling ska skaffa marinblå kavaj/byxor och fin skjorta! Vi kommer vara så vackra ^^
Så båda kommer ej ha brudklänning! Min älskling har så länge vi träffats aldrig burit kvinnokläder!

Vi har stött på ett stort problem som jag har ont i magen för varje dag nu.....vi får inte ha kvar våran lägenhet, killen vi hyr av ska sälja, så vi har några månader på oss (förhoppningsvis) att hitta ny bostad. Så om nån vet en lägenhet (andra hand) i Stockholm hör av er till mig!!!




 

Våran söndagspromenad förra veckan som varade i 6 h, våra fötter har varit döda hela veckan!


Ha en fin helg alla!


Måste skriva av mig lite....


Så kommer inte ge upp bloggen helt fram tills Juni....kommer handla om lite annat än just " Baby Makin "


Har hamnat på en väldigt bra förskola nu, där personalen är jättefina och barnen med såklart. Personalen har redan börjat fråga om jag är intresserad av fast tjänst, har såklart sagt ja och de säger att de ska snacka med chefen så det fixar sig....hoppas hoppas jag halkar in på ett bananskal :-D

Har varit skönt att jobba som vikarie och se olika förskolor så man vet vilka som är bra eller ej!

Har bara denna låt i tankarna just nu!
Musik/instrument nörd som jag är kommer vårat barn ha alla sorters instrument och musik i sitt liv! Finns det något sötare än när barn sjunger!





Senaste tiden....

Älskling och jag har legat lite lågt och tagit igen oss efter förra veckan.
Hela MF skedde på torsdagen så jag behöver inte åka till gyn på onsdag för att ta tablett. Skönt att det är över, och smärtfritt var det också. Var som att efter ultraljudet tillät min kropp att MF skulle ske....konstigt det där. Vi ska åka ner till Danmark i Juni igen efter bröllopet och resan till Paris ( Fina är att jag kan dricka vin o öl i Paris )

Och jag vill tacka alla fina som brytt sig och givit oss fina kommentarer! Både älskling och jag har blivit så glada över att ha stöd från folk man inte ens känner, men man sitter ju i samma båt alla och har en speciell förståelse om alla svårigheter som finns! Tack igen alla!

Vi har varit på Ikea och inhandlat fina vårsaker till balkongen: Tyg till balkongen, ljusslinga som är driven av solljus, fina ljusstakar. Bara lite sol och värme kommer, så är våran balkong ett paradis ^^

Våran grannkärring från Linköping var här i helgen så hon kom hit på långfika och kolla på Big Brother. Hon har inte sett det sen hennes polare Jessica åkte ur, så jag uppdaterade henne och visade Rozas utbrott, älskling låg och sov men vaknade av rozas skrik.

I söndags köpte vi hyllpapper som vi tänkt ha i köket, vi tog bort skåpsluckorna på en del som har fina småskåp i sig och satte hyllpappret på väggen innanför så här blev det


Är en fröjd att se på när man kommer in i köket ^^


Älskling fixade papper runt dessa burkar och fixade dymoskyltar till


Vi klippte ut en rund bit till det runda ellocket också

Jag köpte fina plastpärlor som jag tänkt göra ett fint armband av



Fina barnleksakspianot vi köpte i Danmark för typ 150:- och våran plastorkide passar fint vid spegeln


Sconesfrukost på söndagsmorgonen..


Finaste barnbutik någonsinn, här hittar du leksaker som ger dig nostalgi till tusen, barnkläder sydda av gamla tyger och en massa gamla barnböcker, gamla porslinsfigurer, smycken gjorde av gamla saker.
Butiken heter Under och ligger på Tjärhovsgatan 19 (Söder)
Här är webbsidan: www.butikunder.com/about

Ett hett tips!