Så där löjligt glad

Bara för att jag har  ÄL ^^   vilka saker man kan glädjas för här i livet


Dagen började runt kl 6:00 då älskling ringde mig bara för att få höra min röst (och att vara lite djävulsk oh väcka mig). somnade såklart om och vaknade runt 8:00.
Drog till apoteket för att köpa stickor till ÄL test, var slut på det här hemma, de går ju åt som smör! Sedan hämta min syster upp mig för att vi skulle ut till min familj

Min käre bror fyller 15 år idag så vi skulle fira honom. Träffa mina kära syskonbarn och mina småbröder, alla 4 alltid lika glada för att se mig. Underbart!!!

Åkte till ÖB efter för att köpa lite flyttkartonger och svarta säckar, morgondagen kommer säkert bara handla om att packa och fixatrixa!


Älsklingen hade precis hunnit hem innan jag drog upp dörren, va bara att stoppa om henne och "söva henne" eftersom hon jobbat natt, och hon somnar alltid mycket lättare när jag ligger och håller om henne ^^

När jag hörde lite tyngre andningstag så klev jag ur sängen och smet in på toan för att testa mig, Visade en stor SMILEY :-D  Sprang in till babe och skrek " JAG HAR ÄGGLOSSNING", hon fick titta på den så hon kunde le lite och somna om!
Så nästa månad Danmark :-D hoho nice är det!

Sedan fixa jag iordning mig och drog in till stan för att lämna in min mobil och byta ett par vantar som gått sönder. Sedan gick jag hem och fixa tacos tills nu ikväll. Har ätit gott och Babe ligger och sover på soffan igen, nästan att jag med somnar.
Vi är som ett par pensionärer! And I Like It!!

Godnatt


Saknar min älskipälski!

Varje gång hon drar till jobbet startar den eviga saknaden!
Jag är så sjukt kär/förälskad i min babe! Vill ha henne vid min sida hela tiden, vi har så roligt ihop och njuter av alla små stunder och alla småsaker som förgyller vår vardag! Kan verkligen inte tänka mig ett liv utan dig!
Och tänk vi ska gifta oss ^^


Idag har vi gått igenom hela köket! Och sorterat vad som ska med upp till stockholm! Vi packade ner 1 flyttkartong 1 banankartong och en annan lite mindre , med bara tallrikar och kaffe serviser och det ska inte med till stockholm! Det ska sparas till när vi skaffar hus ^^

Sedan har min kusin och hans tjej varit här på fika,  de drog runt 19:30 och skjutsade älsklingen till tåget. Blev helt ensam hemma och drog igång med mitt dragspel. Så kul det är att spela!

Ska upp ganska så tidigt imorgon, tänkte åka till jobbet lite tidigare och planera.
Har köpt roliga pyttesmå bilar till barnen som de kommer att älska!  köpte några andra roliga förra veckan och då kom tre killar fram till mig och sa att de tyckte om mig så mycket :-D sötnosar!

Imorgon börjar också testning av ägglossning!  Hoppas på den där smileyn som jag fick sist :-D det är ju inte direkt ett gravtest men gud vad glad jag blev när den kom upp!!! ringde älsklingen direkt! Näst nästa gång jag ringer till babe ang. den saken sätter vi oss på tåget illa kvickt!!


 

Tu es ma Vie!


Vinter!

Gud vad kallt det är, var ute stora delar av dagen igår och blev helt nerkyld. Somnade kl. 21:00 för att jag var så trött och utmattad av dagen!
Vinterjackan och kängorna på!

Jag och älsklingen åkte igår till Örebro (där vi fortfarande är). Hennes familj bor här så vi ska fira en födelsedag.

Denna vecka som kommer ska vi börja packa och sortera vad som ska med upp till Stockholm. Min kärlek till gammalt porslin syns ju väldigt väl i köket. Har mer tallrikar än någon annan tror jag. Men snygga är de ju!

Vi håller på att titta runt vart man får tag i snygga och billiga platsmattor att lägga i köket, vi vill ha schakrutigt. Så det passar den 50 tals stil vi gillar.
Har ett snyggt gammalt runt bord som jag ska måla i en snygg turkos färg med svarta ben. Har såklart en massa stringhyllor som vi ska få upp med fina gamla saker på.
Kommer lägga upp finfina bilder sen när det väl är klart!
Denna vecka ska jag också börja söka jobb och såklart skriva in mig på vikariepoolen.

Vi ska försöka åka ner till Danmark nästa månad!!!
Måste verkligen ha koll på ägglossning så ska starta den där ägglossningsdatorn! Ihhhh vi vill ha en liten!!!






Jag älskar att pärla och pyssla



Mina muminkoppar men antalet har ökat till 11 st koppar!



Mitt kära dragspel!



Fina stringhyllan med fina saker på ^^


Försov mig ^^

Mm jag som skulle öppnat idag på förskolan! Känns ju säkert att ha mig jobbandes där, när man inte dyker upp och sover istället! som tur var hade inga barn kommit då vid öppningen ( en annan personal hade varit lite tidig ) så det hade inte varit några problem alls! Pustade ut!!!   Men men man känner sig inte lite ursel och värdelös!!

Men jag vet att jag är en bra fröken och alla barn älskar mig! Men men nån gång måste vara den första då man försover sig!

Pusta ut kan jag göra med lägenheten också! Vi fick tag i killen och hans mobil hade pajjat, så nu ska min babe kolla på den i veckan. Förhoppningsvis kan jag lämna över min lägenhet till min kusin och hans tjej, så då kan de ta den redan i december....då slipper jag 2 hyror ^^
flyttar hem till pappa den sista månaden då jag ska jobba. Sen blir det Stockholm för hela slanten! Är så sjukt peppad på att flytta dit!


När jag var hos gyn och skulle ta alla blodprover till att få åka till Danmark för insemination, så tog de kanske 5 tuber fulla med blod...de tömde mig ju nästan!
Några dagar efter så började det göra väldigt ont och jag började få en massa blåmärken. Så här såg jag ut till sist





Folk sa att det inte var normalt...men det sa sjukården att det var! Hmm.... som tur det är det borta nu!


Söndagskväll!

Nu ligger vi båda här på soffan och vilar in i det sista denna söndagskväll, söndagskvällar är så sköna med ack jämt så korta!
Jag har spelat Betapet som är så ofantligt roligt! äldigt nördigt tycker min sambo medans hon kollar på Supernatural.

Idag tog vi på oss att vara barnvakter åt mina syskonbarn Karin 4 år och Stina 3 år. Kom perfekt för brunchdax och satt och åt gott med oss i soffan, sedan var det mys framför tv:n och vi låg som en stor hög alla 4 i soffan och myste.
Vi bokade sedan biljetter till Muminfilmen som går på bio, vi fick sofforna längst bak i salongen, satt som riktiga kungar och barnen tyckte det var så spännande!
Själv tyckte jag den var lite läskig (om jag tänker att jag är 3-4 år)
Efter bion drog vi runt på stan lite och handlade. Besökte sedan min kompis Mia med hennes lilla gullunge som är ca 4 månader. Både Karin och Stina började gulla med henne och ville hela tiden pyssla om.


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kan erkänna att jag är ett muminfan ^^

 


Fertilitetsmonitor! Hmm fattar ingenting!

Vi köpte en sån där monitor, som en liten dator ju! Som ska ha koll på mig när jag är mest fertil, det finns verkligen allt här i världen!
Saken är den att det verkar vara ganska mycket info och läsa om hur den fungerar, och jag när det gäller allt tekniskt har jag nästan slutat bry mig om att ta in information....så det känns jättejobbigt o behöva lära sig denna lilla sak!
Mobiler, datorer osv får min kärlek fixa, hon har mer intresse för sånt! Men denna monitor...det är min sak! Eller ska bli iaf!


Vi väntar på helt svar från killen med lägenheten och jag går som på nålar! Den eviga långtråkiga väntan...hate it!
Vill veta här och nu om vi helt har lägenheten, har ju jobb lägenhet och en massa annat här att säga upp o fixa trixa..
Hoppas det blir bra i slutänden, det brukar det bli!

Idag hade vi storkalas för min mor som jag sagt fyllt 50!
det var fint och mysigt att ha familjen samlad och äta god mat!
Åkte till stationen för att hämta min babe som kom med tåget från Stockholm (jobbat natt) hon hängde med och firade, men nu ligger hon brevid mig i soffan och sover gott!



Tyckte denna bild passade bra med tanke på bloggens namn!
Mumintrollet o jag!


Ska bli Stockholmsbo!!

Ja vi har fått en lägenhet i Stockholm! Inflyttningsdatum 1 Nov :-)
En 2:a i Bandhagen, 57 kvm och hyfsad billig hyra!
Ska bli skönt att få träffa min älskling mer om dagarna och få ut mer av den tiden, för hon pendlar allt för långt just nu och det fungerar inte i längden!

Så min andra hälft flyttar dit 1 nov eftersom att hon har sitt nattjobb i Stockholm och behöver inte pendla varje dag!
Jag har mitt förskolejobb här och har tänkt att jobba året ut, så man kan spara pengar inför flytten, känns ganska säkert att flytta upp till Stockholm då jag fått kontakter till bra vikariepooler! Jag har mycket yrkeserfarenhet och aldrig varit arbetslös. Så det brukar lösa sig!

Vi valde att vänta lite med barntankarna när problemet kom upp om min partners pendling, det var väldigt påfrestande för oss och vi hade så mycket andra tankar i huvudet.
Men nu har det löst sig och vi fått lägenhet i Stockholm och vi kommer att få mer tid för varandra, Så nu är barnmakeriet igång igen :-D


Min mamma fyller 50 år imorgon!
Herregud vad tiden går fort!




 

Älsklingen och jag i Paris där hon friade till mig, självklart svarade jag JA!!


Hellu!

Denna blogg har jag skapat för att skriva lite om mig och min partner och vårat försök att få vårat lilla mumintroll, alltså en bebis!
Vi är två femenina parter så det går inte så bra på egen hand! Så vi planerar att åka ner till Danmark för insemination. Vi har valt att göra det i Danmark pga väntetiden här i Sverige.

Vi började prata om barn ganska så tidigt i vårat förhållande och sedan har det bara fortsatt och blivit större och större.
Nu är vi i början om man säger så. Än så länge har jag testat mig (alla prov och tester som måste finnas på papper för att vi ska kunna göra det i Danmark)
Och så har jag börjat kartlägga min mens plus ägglossning, det är en helt galen sak att ha reda på, fattar det inte än....men men. Så länge det kommer upp en smilegubbe på stickan blir jag och min partner glada!

Det är många tankar kring detta, mest om det kommer att funka och hur många gånger det kommer att ta innan det "fastnar". De flesta i min familj står positiva till hela grejen och det känns bra. Att man har stöd från sina närmsta!

Det var självklart för mig från första början att bli inseminerad  och känner bara lycka inför det vi ska göra :-)
Kram sålänge / Hanna