Min mobil är tillbaka :-D

 

Ja den som jag gör allt roligt med! tar kort och filmar när jag spelar instrument!

Köpte en ny fin T-shirt idag ( Jag har aldrig T-Shirt!! ) Är från Gina Tricot, man kan ibland hitta lite godbitar även att det är en mainstreambutik!! Gillar´t!

 

Imorgon är det fredag! Fredagskul på dagiset, gör så sjukt roliga saker på dagiset och har det så kul med barnen. De är för roliga o goa!

Hade ett barn som sa till mig: Du vet väl att jag är lite Hannig idag?!! Hehe sötnosa alltså!

Det sägs ju att barn alltid säger sanningen, jag håller med där. För alla barn älskar mig och tar mig som sin favorit, måste ju betyda att jag är en sån go människa då! Yes!

 

Imorgon bär det också av mot Stockholm, en helg i mitt nya hem!

Hoppas på att få åka med en polare upp så jag kan umgås med henne i bilen. Älsklingen min kommer jobba natt imorgon så jag får vara själv i nya lyan!

 

Fina Anna ^^


Det där med att komma ut!?

Hade en underbart mysig kväll fredags med en kär vän och hennes malmö kompis.
Vi pimpla vin och såg idol, sedan fram till 03:00 satt vi bara och spelade gitarr sjöng i olika stämmor och hade det så som en vin kväll ska vara.
Vi satt såklart och diskuterade en hel del och kom in på ämnet hbt och att komma ut, och vi kom fram till att det gör man ju dagligen, alltså kommer ut ur garderoben som man oftast kallar det  ^^

Det stämmer ju, jag gör det nästan dagligen när jag får förklara för nya personer att jag lever med en tjej.

Och vi snackade också om varför vi hbt människor umgås oftast i "klungor" (jag säger inte att alla gör det dock) vi hittar flatgäng etc som vi umgås med, och det är för att slippa de där dömmande blickarna och orden. Man kan snacka om allt och känner att de förstår. Sen har jag kompisar som inte tycker det är ett dugg konstigt och är mer nyfikna.

Ja man kan nog snacka hur länge som helst om detta ämne!

Min fining kom hit igår och jag blev som nykär! Helt sjukt, saknar ju varandra som f*n i veckorna och sedan på helgerna så blir det så fint ^^

Vi bestämde datum för vårat bröllop nästa år, blir några dagar innan 1 års dagen för våran förlovning, man ska ju helst gifta sig inom ett år om man förlovat sig (gammal tradition)
Är så lycklig och pirrig i kroppen!
Älskar mitt liv!


Sveriges skönaste familj!

Yes snart börjar det, ett program jag gillar att se! Hinner nog skriva ett inlägg innan :-D


Har börjat med den där monitorn, va inte så svårt, älsklingen läste allt och berättade för mig (jag e ganska slö med att läsa regler,innehåll etc)
Men vi har dock bestämt att åka nästa månad, blev lite kort om tid denna gång och man vill ju inte stressa med hela barngrejen, då blir det ändå inte bra i slutet. Ska göra en äggledarspolning också, kontakta kliniken och skicka alla papper ditt med.

Vi har ju som sagt flyttat till Stockholm nu, lägenheten är jättefin och vi trivs jättebra, jag bor ju kvar i Linköping fortfarande och jobbar så man saknar varandra stort i veckorna! Men på helgerna får man njuta mucho eftersom man saknat varandra så mycket.

Saknar som ni förstår min baby! saknar mest av allt att se älsk i sina långkalsingar och underställströja, finns inget finare!
Kan inte vara utan denna människa, låt veckorna gå så jag kan flytta helt!!!


 

 

Denne man påminner så mycket om min baby! Finns ingen sexigare än du älsk ;-D