Weeii!

Idag har jag ÄL, så regelbundet så jag bara storknar!
Sen måste man ju åka ner också inte bara sitta här och testa ÄL hela tiden!


Idag fick jag en present från en familj på förskolan, eller det var deras lilla flicka (som gillar mig så mycket) som ville ge mig en present för att jag ska flytta. Hon är tydligen jätteledsen hemma. Sötnosan!!
Här är den fina




Här kommer en bild från i helgen när vi gjorde julgodis. Vi såg "Tomten är far till alla barnen" den slår aldrig fel vid juletider! Min vän Annika kom över till oss för att förfesta, vi drack inte så mycket dock men det va fint att bara snacka. Men snart måste jag nog gå ut på riktigt! Va så länge sen, de äldre fröknarna på dagiset gör tom narr av mig för att jag är en sån pensionär!!Hmm....


Är det jag!?

Har fått höra ett stort ex antal gånger att jag är lik: Frida Hellgren
det kan vara främmande människor som kommer fram till mig och säger det, en del har tom blivit stumma och inte vet vad de ska säga till mig...lite likhet ser jag nog men är det verkligen så mycket!?







För er som inte ser skillnad ;-P Frida till Vänster och jag till Höger


Is that alright...







Här kommer en fin låt som går på repeat hos mig just nu...





P.S jag vann över min far idag också! Hohoho...


Julhandlat!

Idag efter jobbet drog jag till Ikano (köpcenter) för att inhandla lite julklappar, hittade till mina två bröder och sedan en Hej då present till mina småttingar på förskolan som jag kommer sakna sjukt mycket. De är som mina små barn ju! Hittade ett spel till dem iaf!
Sedan åkte jag över till min mamma och tog lite fika, sen åkte jag hem till min far. Och han hade köpt det här:



Och jag vann!!! Pappa är en dålig förlorare och blev sur!



Tänkte skriva lite om Danmarks planerna också! Det är så att jag känt mig väldigt stressad den senaste tiden angående flytt och jobb i Stockholm, så min kropp har inte känts så bra just nu. Så jag har valt att lägga det åt sidan tills allt rullar på i Stockholm.




Lucia!

Idag började jag kl 6:00 för att fixa inför luciatåget på min förskola!
Det var så mysig stämmning och så otroligt tidigt, blev finare så än om man hade haft det på dagen.


Helgen som var spenderade jag i stockholm och jag märkte inte av något av den sjuka människan som pinsamt sprängde sig själv. Kan säga att jag inte har någon som helst respekt för islam och muslimer längre, de får börja visa sin nöjdhet att de fått komma hit från första början, inte spränga oss i luften som tack! Då kan de lika gärna va i sitt hemland och spränga varandra!

Mår illa över personer som ens har såna värderingar och tror att de gör något hederligt i att döda andra! Och tror de kommer till paradiset och får belöning i vad de tror är: 72 Oskulder.....

IDIOTER säger jag!


Min far kom just hem och ville att vi skulle skåla med ett glas vin! Så nu sitter jag här och dricker vitt vin.
Det är mysigt att bo hos min pappa, mitt ute i skogen och jag får köra bil! Han ringer mig ofta för att fråga när jag kommer hem och om jag vill ha mat!

Har köpt lite julklappar, men har några kvar! Kommer fira jul hos min syster+barn och våran pappa. Sedan åker jag till min mamma och firar med mina småbröder + fler...så är det när man är skiljsmässobarn! Men jag e glad ändå :-D

Godnatt på er!



Älsklingen lite nyvaken, 3:e adventsfika och nyhetsmorgon is tha shit!



Vardagsrummet i nya lägenheten, mysiga fotöljen med alla mysiga gosedjur som är handgjorde åt oss :-D



Sovrummet lite mer pimpad än förut! Men vi ska köpa sängstomme, sängbord etc. Men myspys är det ändå ^^



Längtar som en galning efter dig och vårat liv tillsammans!!!


Flytt!!

Nu snart går sista flyttlasset till Stockholm! Sen är alla prylar och baby där uppe och väntar på mig. Jag jobbar kvar ca. 3 veckor till på mitt jobb, bor hos min far nu också långt ute på landet. Är riktigt mysigt nu när all snö ligger överallt!

Så runt den 26:e då BOR jag i Stockholm!

Jag fick ÄL som planerat, har det sjukt regelbundet, känner av det t.o.m innan, sånt jag aldrig tänkt på men nu när man ska börja skaffa barn börjar man lära känna sin kropp en hel del.

Kändes som en kort info lite om hur läget är, får skriva lite mer en annan gång!